Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   planuje zakup nagrywarki (https://forum.cdrinfo.pl/f2/planuje-zakup-nagrywarki-11001/)

ThanatoS 02.10.2002 14:34

Weź Litka i będziesz zadowolony.

DJ_LukBoj 02.10.2002 13:53

Cytat:

Sebastian997 napisa***322;(a)
Prawie każdy wierzy ze jego wypalarka jest najlepsza ;) :-D
No pewnie TEAC 16/10/40 czyli CD-W 516E

A Tobie polecam nagryware właśnie tej firmy:

http://www.teac.com/DSPD/pix/40X12X48-Box.gif

POZDRAWIAM

Sebastian997 02.10.2002 12:39

Przypomniałem sobie o jednej sprawie. TEAC ma tylko jedną wadę - nie potrafi skopiować płyt zabezpieczonych Safedisc v2.51. Dla jednych to duża wada, dla innych żadna. To zależy co chcesz kopiować. Poza tym nagrywarki TEAC'a są naprawdę OK.

PS. Ale pamiętam że był na forum jeden gościu który twierdził ze jego Teac potrafi skopiować Safedisc v2.51, a nawet TAGES. Niestety, nie potrafił w żaden sposób nam tego udowodnić. Wcale mu się nie dziwie... ;) :-D

Laser 02.10.2002 09:13

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

morze jest głębokie i szerokie ....;)

Witam !

... i śmierdzące w przypadku Bałtyku !

Nikita_Bennet 01.10.2002 18:37

Cytat:

...Prawie każdy wierzy ze jego wypalarka jest najlepsza ;) :-D
mylisz sie - ja nie musze wierzyc - bo po prostu wiem, ze moja nagrywarka jest po prostu najlepsza (teac16x).
oczywiscie jak do moich zastosowan.

co do wyboru to radze przejrzec posty o problemach z nagrywarkami.
zobaczyc jakie wady ma teac a jakie liteon i ktore mozna zaakceptowac a ktore nie.
sprawdzic w tych postach warto rowiniez czy sa problemy z okreslonym sprzetem pod systemem ktorego sie uzywa (cd-rom teac'a i win200 or xp niejednemu spedzil sen z powiek)

pzdrwm Nikita_Bennet

do autora postu: to ze trzeba czytac posty to juz wiesz

Weron 01.10.2002 16:18

W sumie to Laser ma racje.
Wiec napisze cos takiego:
Czytac testy!
Obydwie nagrywarki byly testowane wiec sobie przeczytaj o nich i sam zdecyduj co Ci bedzie odpowiadalo.
W koncu to Ty bedziesz nagrywal a ci, ktorzy Ci radza.

VermilioN 01.10.2002 15:01

gdyby

byly w tej samej cenie to jednak wzial bym teaca (mam Liteona 40125W :) ), ale to tak jakbys mial do wyboru 2 auta, jedno 500 koni, drugie 525 koni, ale drozsze o 20% od pierwszego. jak nie jestes bogaty (hehe) to kup liteona a za reszte kupisz 50 CD.

/||\aster 01.10.2002 14:35

Kup Liteona jest dobry i jeszcze na plytki zostanie.

tomgoo 01.10.2002 14:13

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Ok zmieniłem troche koniec !

Moze moja twórczosć stanie sie kiedyś mottem tego FORUM ...:) ;)

morze jest głębokie i szerokie ....;)

Laser 01.10.2002 14:10

Cytat:

Laser ! Tego twojego posta bede cytował przy każdym następnym temacie w z rodzaju "co kupić". :) Myślę że wtedy takie dyskusje będą o wiele bardziej rzeczowe i na temat. A i sami zainteresowani więcej z nich się dowiedzą. A o to przecież chodzi.

Witam !

Ok zmieniłem troche koniec !

Moze moja twórczosć stanie sie kiedyś mottem tego FORUM ...:) ;)

tomgoo 30.09.2002 15:52

Ja nie wieże że moja nagrywara jest najlepsza
Ja to po prostu wiem;) Liteon rulezz
A tak na serio to obie spawary przez ciebie podane są dobre;) żeby nie powiedzeć że bardzo dobre:)

Sebastian997 30.09.2002 13:22

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Hmm z tym odsyłaniem do linków to jest fajna sprawa ale na krótką metę !

Wiecie sami nie od dziś że co rush wychodzą nowe sprzęty i wprowadzane sa nowe technologie a ceny spadają !

Do czego daze nowicjushom powinniśmy sugerowac to zeby poczytali sobie stare posty a następnie jak sie wstępnie zdecydują to pomóc w wyborze np z pośród 3 modeli.

Dobrze by było jakby pytający podawał teh kwote jaką sobie uzbierał bo tak to se możemy gadać ....

Zrób tak jak napisałeś jak się na coś zdecydujesh to da znać a napewno orzymash mnóstwo odp na twoje zapytanie.

Poczytaj sobie takze testy nagrywarek na naszej stronie jest tam ich sporo i co wazne nie są jakieś tam naciągane !/ Chyba !

Pozdrawiam wszystkich !

3majcie sie !

Laser ! Tego twojego posta bede cytował przy każdym następnym temacie w z rodzaju "co kupić". :) Myślę że wtedy takie dyskusje będą o wiele bardziej rzeczowe i na temat. A i sami zainteresowani więcej z nich się dowiedzą. A o to przecież chodzi.

MaciejT 30.09.2002 13:12

1 Primo: CZYTAĆ POSTY
2 Primo: CZYTAĆ POSTY
3 Primo: CZYTAĆ POSTY

Laser 30.09.2002 13:07

Witam !

Hmm z tym odsyłaniem do linków to jest fajna sprawa ale na krótką metę !

Wiecie sami nie od dziś że co rush wychodzą nowe sprzęty i wprowadzane sa nowe technologie a ceny spadają !

Do czego daze nowicjushom powinniśmy sugerowac to zeby poczytali sobie stare posty a następnie jak sie wstępnie zdecydują to pomóc w wyborze np z pośród 3 modeli.

Dobrze by było jakby pytający podawał teh kwote jaką sobie uzbierał bo tak to se możemy gadać ....

Zrób tak jak napisałeś jak się na coś zdecydujesh to da znać a napewno orzymash mnóstwo odp na twoje zapytanie.

Poczytaj sobie takze testy nagrywarek na naszej stronie jest tam ich sporo i co wazne nie są jakieś tam naciągane !/ Chyba !

Pozdrawiam wszystkich !

3majcie sie !

Wszelkie prawa zastrzezone !

Powielanie w celach edukacyjnych wręcz wskazane !

Copyright by Laser (R)

Sebastian997 30.09.2002 11:43

Obie są bardzo dobre, ale ten temat był wałkowany ze sto razy na forum. Użyj opcji "szukaj" a znajdziesz mase postów na ten temat. A poza tym, to taki temat zawsze wywołuje masę emocji wśród członków forum :-D . Prawie każdy wierzy ze jego wypalarka jest najlepsza ;) :-D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49.