![]() |
Cytat:
|
@ Spyrol : Verbatim Pastel powinien pomóc. Podobno płyty od Taiyo Yuden świetnie się sprawdzają w kapryśnych odtwarzaczach.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
/II\aster ty krytykujesz lg???????? nie moge w to uwieżyć:o :o :o |
Brat ma wieże Kenwooda (modelu nie pamietam) z tzw. segmentu Hi-End. Zapłacił za nią kupe szmalu. Wydawać by sie mogło że powinna czytać wszystko. A tu okazuje się ze jest wybredna, jak przystało na arystokratkę ;) Za nic w świecie nie czyta takich płyt CDR jak Samsung (w niebieskich pudełkach), Pioneer czy Data Star. Poprostu ich nie widzi. Za to nie ma absolutnie żadnych problemów z nagranymi płytami CDR takich firm jak Verbatim czy Sony. Samsungi też odczyta ale tylko te z czarnym spodem. Widać te Kenwoody są kapryśne i byle jakiej płytki nie czytają :-D Musisz poszukać nośnika dobrej jakości.
|
Cytat:
|
Nie, no na tyle to ja się znam, czyściłem specjalnie z tej okazji.
A płytki to byly takie : MMORE 74 1X - 24X BASF 74 1X - 8X B&S 74 multi ? XANADU 80 1X - 32X Musze sprubowac cos innego - tylko ze jutro - Brak ci u mne sklepu nocnego z... plytami;) |
Cytat:
|
Normalnie to raczej wszystko chodzi nawet piraty pow. 80min.
prubowałem ruzne plyty (oprucz drogich audio) nie ma szans zawsze "no disc". A ken ze środkowej polki tylko z 7 lat temu. Ale widzialem prawdziwych weteranow odtwarzajacych cd-r tylko nie pamietam producenta plyt. 8) |
Spróbuj nagrać płytę z prędkością 2x-8x. Kup dobrą płytę, nie nadpalaj. Mam też Kena, tylko trochę innego :-) Twojego modelu niestety nie znam, jeśli stary - przeczyść laser. Próbowałeś z piratami od ruskich, działają ?
|
LG nie mialem, ale jesli wierzyc innym to LG do elity nie nalezy, wiec jest to mozliwe. a jezeli jest to plyta Akossa, to jest wiecej niz mozliwe
|
CD-R a KENWOOD DP-1060
Czy jest mozliwe ze sprzet tej marki moze nie odtwarzac plyt nagranych na nagrywarce? A moze problem lezy gdzies indziej?
nagrywarka LG GCE-8400B |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:16. |