![]() |
Wczoraj dostałem w ręce taką nagrywarkę Philipsa 4x, po rozkręceniu okazało sie że to YAMAHA - przeczyściłem laser, podkręciłem troszkę laseri i wgrałem najnowszy dostępny BIOS, poprawa w działaniu 100% czyt. zmartwychwstanie. Wcześniej jak nagrywała wyskakiwał identyczny komunikat, a niedłgo później niec już nie wysakiwało,nic się nie paliło.....:-)
|
Re: Re: Prosze o pomoc !!!!!????
Cytat:
nic dodac, nic ujac. mam jescze takiego philisa ( x2) i przy zachowaniu warunkow o ktorych pisal Tomgoo plus usuniecia aplikacji dzialajacych w tle dosyc pewnie na nim nagrywa sie |
Re: Prosze o pomoc !!!!!????
Cytat:
Philipsy są znane z tego błędu;) ja miałem coś trakiego na 2x philipsa nagrywara poszła w kosz. Najpierw spróbuj nagrywać na lepszych noiśnikach oraz zmniejsz prędkość . Jeśli to nie pomoże to wiesz co masz zrobić:( . |
Prosze o pomoc !!!!!????
Mam nagrywarke Philips PCA 460RW I podczas nagrywania pewnej płytw wyskoczyło mi cos takiego : Wkonanie polecenia fiksacji nie jest mozliwe z ang. Session fixation error. co to oznacza i jak to mozna zlikfidowac ????? i co to jest ta fiksacja ???? PROSZE O POMOC DZIĘKUJE !!!!!!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:13. |