![]() |
tak tak
tak już bywa ze sprzętem :(
|
Cytat:
wtedy operacje tzreba powtorzyc wgrywajac najlepiej najpierw inny bios |
Ja posiadam tą nagrywarkę i wszystko gra jak trza ;)
Nawet po wgraniu biosu WSO9 |
moja rada jest taka
wgraj bios jescze raz tylko jeszce raz go sciagnij u mnie taki problem byl (na tym samym modelu) po ktorejs z rzedu zmianie na bios od modelu 48x teraz wszytko jest spox |
Re: tez mam 40125W
Cytat:
|
tez mam 40125W
i z WS03 najpierw na 5 a teraz na 9 zupgrade'owalem bios i mount rainier jest, ale rzeczywiscie jest on tak nie potrzebny ze od ponad miesiaca nawet tej plytki cd-rw z pudelka nie wyciagnalem bonie mialem potrzeby przetestowanie jak mr dziala hehe. a czy na ws09 wogole jakies plytki czyta? jezeli tak to sprawdz roznymi cdspeed or somtn' i daj znac, to cos pomyslimy dalej.
|
Cytat:
|
czy przed zmiana biosu rozpoznawała i nagrywał takie płytki cdrw??????
|
Re: Re: Re: Re: ltr-40125w problem
Cytat:
wyczuwam podchwytliwosc twojego pytania ;P okolo 3 miesiace... |
Re: Re: Re: ltr-40125w problem
Cytat:
|
Re: Re: ltr-40125w problem
Cytat:
zassalem ze strony liteon`a i cdrinfo. co ciekawsze po upgrade`zie do vs02 czy tez vs06 dalej klopot z cd-rw... hmmm... |
Re: ltr-40125w problem
Cytat:
powiem ci szczerze ja choć mam obsługe mount rainera to i tak go nie używam;) no cóż masz pecha skąd zassałeś ten bios? Pozostaje ci na pewno jedno zostać przy starym biosie i czekać na najnowszy . Może akurat ci spasi . |
ltr-40125w problem
Witam,
mam problem z ww nagrywarka, a mianowicie... po wgraniu bios`u ws09 teoretycznie powinienem zyskac obsluge mt. rainer`a, jednak po uaktualnieniu do tej wlasnie wersji naped zeswirowal - nie rozpoznaje zadnych plyt cd-rw (testowalem 5 nosnikow 4 roznych producentow - tdk, yamaha, lite-on i verbatim, wszystkie high-speed). po downgrade`zie biosu do wersji ws05 wszystko wraca do normy, aczkolwiek trace obsluge mt. rainer`a. czy ktos z Was spotkal sie jush z takim problemem ? pozdro... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |