![]() |
Ja mam wersję 5.5.7.2 i hula. Jak miałem wersję 5.5.9.0 to wave editor ni chodził. A kluczyk powinie ze starszych wersji chodzić tak jak z wersji 5.5.7.2 chodził mi na 5.5.9.9
A wszelakie kluczyki można tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ściągnąć, oczywiście po instalacji. Najlepiej kliknąć KaZa Media Desktop od razu :) 8) Wszelkie pytania kieruj do mnie................................... |
Cytat:
|
Cytat:
|
u mnie w wersji powyżej 5.5.8.2 to albo brakowało wave edytora lub mp3 dekodera, a jak u was ?
|
Cytat:
Zboczeni - nie zboczeni - przynajmniej czegoś się z tej dyskusji dowiedziałem, a człowiek się uczy... długo ;) |
Re: Re: Re: apropo nero
Cytat:
|
Heh, spokojnie, da sie. I to niezle. Nero starczy, jesli ktos zgrywa "normalne" Audio. Aspi nie jest konieczne najnowsze, nero ma swoje neraspi czy cos takiego i na tym bazuje. Po prostu technika "przeciagnij i upusc" a nero zrobi swoje.
Nie zwracaj uwagi na nasze dyskusje. My jestesmy zboczeni :) Pozdrawiam, Michal. |
Re: Re: apropo nero
Cytat:
Moje pytanie jest proste -to stare Nero mam z Nagrywarką /Yamaha 3200E/od firmy - chodzi dobrze.Zainstalowałbym nowsze Nero,ale czy wiąże się to z wgrywaniem jakichś Aspi i innego qrestwa? Pozdrawiam |
Re: Re: apropo nero
Cytat:
|
Re: apropo nero
Cytat:
|
apropo nero
mam 5.5.8.2 i slyszalem ze wyzsze wersje maja skopany interfejs, nie chcialem ryzykowac instalacja nowszego softu a na 8.2 mi dobrze nagrywa wiec chcialem sie zapytac czy taki diabel straszny jak go maluja? :)
|
|
Re: Re: Nero Burning Rom v5.5.9.14
Cytat:
|
Re: Re: Nero Burning Rom v5.5.9.14
Cytat:
Smialo sciagaj i instaluj. |
Re: Nero Burning Rom v5.5.9.14
Cytat:
Pozdrawiam:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:55. |