![]() |
Cytat:
A ustawienia opisywaliśmy powyżej nie poniżej;) |
Juz wszystko wiem :)
Chodzilo o to, ze w programie do nagrywania trzeba wybrac odpowiednie ustawienia, ktore po prostu nie byly mi znane. Dokladnie takie jakie opisujecie ponizej :) Pozdrawiam i bardzo dziekuje za pomoc :) Tomek |
Cytat:
|
Też dokończę: na wszelki wypadek zrób test na overburning w Nero CD Speed.
|
Re: Re: Problem z nagrywaniem plyt 800 MB
Cytat:
Włącz w nero overburning I w ustawieniach ustaw limit nagrywania (ten pasek na dole) na minimum 90 minut (czyli to ograniczenie"czerwony pasek") jak nagrywasz to w Disk at Once i pojedyncza sesja...chyba tyle jak nie działa to coś jest nie tak.... |
Re: Problem z nagrywaniem plyt 800 MB
Cytat:
|
DZIWNE
Miałem problemy z lieonem ale tylko na jednych CD-ekach (jednym rodzaju) ale widział zamiast 800 MB 700MB ale 10mB??????
Strasznie dziwne... Podaj odpowiedzi na pytania tomgoo i powiedz kiedy kupiłeś tą nagrywarkę i od kogo ! |
Re: Problem z nagrywaniem plyt 800 MB
Cytat:
masz właczony overburning? która wersja nero? na jakich płytkach próbowałeś? czy na 98 wszystko idzie ok? czy sprawdziłeś u qmpla? |
Problem z nagrywaniem plyt 800 MB
Witam!
Mam nagrywarke LITE-ON LTR-48125W, ktora widzi plyty 800 MB (90 minut) jako plyty... 10 MB! :( A jednoczesnie na stronie producenta http://www.liteon.ab.pl/index.php?ac=info&p=2&uid=10 jest informacja, ze nagrywarka ta obsluguje plyty o pojemnosci 800 MB. Probowalem swoich sil na dwoch programach: Nero Burning Room oraz Roxio Easy CD Creator 5 Platinum (oczywiscie z najnowszym upgrade'm) W obu przypadkach sytuacja jest identycznaL plyty 800 MB sa widoczne jako 10 MB. Nadmieniam, ze zaktualizowalem BIOS i efekt jest ten sam. No i oczywiscie pracuje pod Windows XP SP1 Czy ktos moglby mi pomoc? Pozdrawiam Tomek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:19. |