Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   emule i linki do edonkeya (https://forum.cdrinfo.pl/f5/emule-linki-edonkeya-11069/)

kapsel 02.10.2002 17:01

emule i linki do edonkeya

Od paru dni ściągam przez emule (skopiowałem pliki z folderu temp w folderze edonkey do folderu temp w folderze emule ) dzisiaj chcę ściągnąć sobie filmik "erównasięmckwadrat" jednak gdy klikam na link wyskakuje edonkey , czy jedyną możliwością jest znów przekopiowanie pliku z temp do temp , czy idzie jakoś ustawić w eMule żeby automatycznie zaczynało się przegrywać w eMule?

ZiP 02.10.2002 17:06

Mam trochę inne rozwiązanie - zainstaluj sobie eMule do tego samego katalogu, co eDonkey. Wtedy oszczędzisz sobie komplikacji podczas kopiowania plików temp albo uaktualniania listy serwerów. Pamiętaj jednak, aby nie uruchamiać obu programów jednocześnie.

kapsel 02.10.2002 17:08

to jest dobry pomysł dzięki :)

TOMMYx 02.10.2002 17:29

A jakies inne wyjście bez konieczności instalacji eOsiołka ???

kapsel 02.10.2002 17:32

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
A jakies inne wyjście bez konieczności instalacji eOsiołka ???
Jak odinstalowałem edonkeya to w ogóle błąd wyskakiwał że nie ma wymaganego pliku((

kapsel 02.10.2002 18:48

ale teraz mam zonka(( , zrobiłem restart kompa , włączam eMule , patrzę a tu w okienku Transfers mam 2 takie same pliki - Panic Room , a brakuje mi plik "Microsoft Visual Studio 6 Pro (Full 5 CDs incl. SP 5) " .Co może być tego przyczyną? Ten drugi plik Panic Room jest jakiś ****any nie ma żadnych źródeł Jestem tym w****iony bo już miałem 1,3 GB ściągnięte i nie chce mi się od nowa tego ciągnąć :'( . Więc się pytam czy można to jakoś "odkręcić"

ZiP 02.10.2002 19:07

Cytat:

kapsel napisa***322;(a)
ale teraz mam zonka(( , zrobiłem restart kompa , włączam eMule , patrzę a tu w okienku Transfers mam 2 takie same pliki - Panic Room , a brakuje mi plik "Microsoft Visual Studio 6 Pro (Full 5 CDs incl. SP 5) " .Co może być tego przyczyną? Ten drugi plik Panic Room jest jakiś ****any nie ma żadnych źródeł Jestem tym w****iony bo już miałem 1,3 GB ściągnięte i nie chce mi się od nowa tego ciągnąć :'( . Więc się pytam czy można to jakoś "odkręcić"
Też to samo gówno ściągałem - byłem strasznie wqrwiony, gdy pod koniec zobaczyłem corrupted download - moje plany dotyczące programowania legły w gruzach.

Moim zdaniem eMule ma mnóstwo poważnych błędów. Ostatnio zepsuł mi downloady wszystkich odcinków Wilka i Zająca... muszę wszystko ściągać od nowa....(( ((

kapsel 02.10.2002 19:23

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)

Też to samo gówno ściągałem - byłem strasznie wqrwiony, gdy pod koniec zobaczyłem corrupted download - moje plany dotyczące programowania legły w gruzach.

Moim zdaniem eMule ma mnóstwo poważnych błędów. Ostatnio zepsuł mi downloady wszystkich odcinków Wilka i Zająca... muszę wszystko ściągać od nowa....(( ((

No tak ma błędy ale w w normalnym edonkeyu nic w ogóle nie leci((

kapsel 02.10.2002 21:04

Mi właśnie po przejściu na 20a się zaczęło psuć;) , my mamy po prostu pecha a ty nie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55.