![]() |
emule i linki do edonkeya
Od paru dni ściągam przez emule (skopiowałem pliki z folderu temp w folderze edonkey do folderu temp w folderze emule ) dzisiaj chcę ściągnąć sobie filmik "erównasięmckwadrat" jednak gdy klikam na link wyskakuje edonkey , czy jedyną możliwością jest znów przekopiowanie pliku z temp do temp , czy idzie jakoś ustawić w eMule żeby automatycznie zaczynało się przegrywać w eMule?
|
Mam trochę inne rozwiązanie - zainstaluj sobie eMule do tego samego katalogu, co eDonkey. Wtedy oszczędzisz sobie komplikacji podczas kopiowania plików temp albo uaktualniania listy serwerów. Pamiętaj jednak, aby nie uruchamiać obu programów jednocześnie.
|
to jest dobry pomysł dzięki :)
|
A jakies inne wyjście bez konieczności instalacji eOsiołka ???
|
Cytat:
|
ale teraz mam zonka(( , zrobiłem restart kompa , włączam eMule , patrzę a tu w okienku Transfers mam 2 takie same pliki - Panic Room , a brakuje mi plik "Microsoft Visual Studio 6 Pro (Full 5 CDs incl. SP 5) " .Co może być tego przyczyną? Ten drugi plik Panic Room jest jakiś ****any nie ma żadnych źródeł Jestem tym w****iony bo już miałem 1,3 GB ściągnięte i nie chce mi się od nowa tego ciągnąć :'( . Więc się pytam czy można to jakoś "odkręcić"
|
Cytat:
Moim zdaniem eMule ma mnóstwo poważnych błędów. Ostatnio zepsuł mi downloady wszystkich odcinków Wilka i Zająca... muszę wszystko ściągać od nowa....(( (( |
Cytat:
|
Mi właśnie po przejściu na 20a się zaczęło psuć;) , my mamy po prostu pecha a ty nie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |