![]() |
Mam Lite-on LTR 12101B i czy można ją np. wymianą bios-u przyspieszyć?
Czy ktoś to praktycznie próbował? Kiedyś w net-cie o tym czytałem (x12 na x24), ale teraz nie mogę tego odnależć. Wprawdzie procesor to model "1" lecz x32 z procesorem "3" można przrobić na x48 z biosem od procesora"5". Co o tym sądzicie i jak ominąc stwierdzenie, że to nie ten typ nagrywarki przy podmianie biosu?
|
Już nie przesadzajmy z tymi prędkościami. Miałem ten model. Nie ma takiej możliwośći aby go aż tak przyspieszyć.
|
tak to niemożliwe jak napisał Thanatos
ludzie!!!!!!!!! Niedługo to zapytacie sie czy można przerobić 2x na 52x;) ;p 8) :-D |
Cytat:
|
Na stronie CDRinfo jest bardzo ladnie opisane ktore nagrywary Liteona da sie podkrecic a ktore nie!! Diabli tam! Nawet napisali dlaczego tak a nie inaczej wiec proponowalbym jednak ruszyc szanowne 4 litery i zanim pojdzie sie na latwizne i zapyta na forum - sprawdzic na Cdrinfo.pl.
Bez urazy... |
Cytat:
|
... wszystko można, skoro mój BTC x4 pracuje jako Plextor x48, a zresztą poczytajcie sobie ten topic
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...?threadid=8180 |
Cytat:
|
Cytat:
mój litek 40s mi wystarcza;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym , jeśli nie chce Ci się pisać to możesz dać przynajmniej linka do tematu który już był wcześniej poruszany |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:29. |