![]() |
Jak skopiowac plyte Audio
Witam,
Mam plytke Audio (nowa z 2002r.). Chcialem zrobic jej kopie. Oczywiscie Neron sie wysypal - prawa autorskie :( Uruchomilem CloneCD i program skopiowal plytke. Tylko na utworkach slychac powtarzajace sie trzaski, mniej wiecej co sekunde. Przypomina to charczenie. Czy ktos wie jak i czym ominac to zebezpieczenie?? dzieki i pozdrawiam Tomek |
A jaka predkoscia nagrywales. Nagrywaj do 8x. A gdy robisz image audio to nie zapomnij zminiejszyc predkosci odczytu do 8x lub mniej.
|
Witam,
niestety, ale skoro nawet nie udało Ci się skopiować płytki Clone CD, to obawiam się, iż płytka ta jest zabezpieczona KEY2AUDIO. Z tego co się orientuję, to Clone sobie z tym nie radzi (chociaż teoretycznie przegrywa to) :( Sam niestety tego doświadczyłem na nowej płycie Celine Dion :'( Mam nadzieję jednak, że jakoś uda Ci się to jakoś skopiować :) Pozdrawiam |
Cytat:
Tomek |
Cytat:
kiedy juz masz naped ktory ja 'je' to problemow ze przegraniem nie ma... zstanawiajace te objawy - zawsze nalezy przed clonem sprobowac WinDAC'a i EAC'a - to rippery ktore potrafia mile czlowieka zaskoczyc - zwlaszcza WinDAC... |
Cytat:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |