![]() |
Już nie będą nas stresować ;)
Ilość załączników: 1
Taki artykulik z KŚ.
|
ATA 133
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Uwaga:
Niniejszym ogłaszam że mój Maxtor 80GB właśnie się zepsuł. Bliższe info: Profil/hardware |
Cytat:
No pewnie doszli do wniosku ze nie chcą robic konkurencji bo sa z dobrzy w robieniu bubli ... ostatnio;) |
IBM juz nie produkuje dyskow. Ciekawe dlaczego ;)
|
Cytat:
|
Witam !
No kurde ciekawe ... bardzo że ten się jeszcze nie wyłozył ! PS: Znajac zycie to jak ma sie wyłożyć to się wyłoży własnie wtedy kiedy bedzie najbardziej potrzebny ...:) |
Nie padnie - jak by miał paść, to by już padł.
Miałem pod rząd 3 dyski IBM 20GB made in węgry (2 następne wymieniane na gwarancji) i wszystkie padły nie przeżywszy średnio 2 mc-y każdy. |
Powiem tylko tyle - moje kondolencje prędzej czy pózniej ( raczej prędzej ;( ) padnie.
|
Mialem dwa IBM-y 30GB no i oba padly, jednak podlegaly gwarancji, po wymianie na nowe po dwoch latach (dwa miechy temu) jeden znowu padl, wymieniony. Upchnalem obydwa i mam teraz inne. Doradzam to samo :))
|
Witam !
Spox od kiedy mam nagrywarkę to savy gier nawet archiwizuje ! |
Cytat:
|
Re: Dyski IBM Made In Hungary - Pytanko
Cytat:
A wtedy będziesz wspominał moje słowa. Mówię serio - zrób kopie ABSOLUTNIE wszystkiego co masz na IBMach bo pewnego dnia jak będziesz tego potrzebował to dysk padnie. Mnie padły 2x13,7GB 7200rpm 2000r (3070xx) i jeden 305020 20GB 5400rpm 2000(1). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:18. |