![]() |
Liteon Ltr-40125W i plytki Diamond
witam
czy ktos juz wypalal plytki Esperanza Diamond na tym litku (lub podobnym) ? bo moj ich wogole nie widzi wlozylem do starszej wypalary (4x LG) i pali a tutaj nic torche pokreci plytka i twierdzi ze nic nie ma w srodku |
LTR 40125S
Może trochę nie na temat, ale ja mam Liteona LTR 40125S z biosem XSU1 i z kolei u mnie jest problem z płytkami Esperanza Silver-Silver X32. Przy próbie wypalenia z jakąkolwiek prędkością nagrywarka już na starcie "wiesza się". Pomaga dobiero reset kompa. Z wszystkich płyt, które przetestowałem, chyba najlepsze były Platinum x40. Na 50 płyt wszystkie wypalone poprawnie.
Pozdrawiam |
u mnie wszystkie esperanzy chodza wysmienicie od silver-blue po black z wyjatkiem tych diamondow ktore faktycznie sa tylko minimalnie jasniejsze od silver-silver
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja palilem ale poszly w swiat, chyba siem dobrze wypalily bo nie wrocily:) to one maja srebrny spod??? nawet nie zauwazylem!
|
u mnie na litku40125szson na w.w. płytkach wszystko gra .:)
|
a czy ktos probowal na modelu 48125W?
|
dziwna rzecz
nakierowany slowami tomgoo wgralem do siebie najnowszy biosik od S-ki i o dziwo nagrywarka widzi plytki :) smieszne jest jednak to ze nawet z najnowszym biosem dla modelu 48 plytki sa traktowane jak powietrze czyzby litera S w nazwie oznaczala to, ze potrafia one wypalac SREBRO? ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:59. |