![]() |
Zabezpiecz Sam
ZABEZPIECZ SAM
JAKIE ZNACIE NAJLEPSZE PROGRAMY DO ZABEZPIECZANIA PŁYTEK ????????????8) |
Witam !
Hehe co za pytanie - oczywiscie że SafeLock ! http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=2128065449 |
Dwuznaczne pytanie:P
1. tak zabezpieczam - robie kopie bezpieczenstwa! 2. plyt i plikow - nie zabezpieczam - po co? jestem uczynny i mily:-D i udostepniam rozne rzeczy rownie milym i uczynnym:-D |
Cytat:
:) |
Cytat:
nie zabezpieczam nobo i po co??? i tak jakby ktoś chciał to złamie zabezpieczenie;) |
Jeśli mam zabezpieczyć pliki, to je kompresuje do archiwum rara i zakładam hasło na minimum 20 znaków (różnych znaków, całe ACSII) i dopiero wtedy nagrywam na płytkę. Bezpieczeństwo gwarantowane. Trochę się zdziwiłem, gdy niedawno musiałem złamać nieznane mi hasło (powyżej 14 znaków) w pewnym archiwum metodą brute-force - kto zna rachunek prawdopodobieństwa, ten będzie wiedział, ile to trzeba kombinacji. Przy wydajności 1000 haseł na sekundę (@ Duron 1200) zajęłoby mi to całe życie... To jest chyba trudniejsze do złamania, niż SafeLock!
|
MOZNA BYĆ UCZYNNYM I ZABEZPIECZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D |
mozna byc tez uczciwym politykiem
i dobrym kierowca a intel i amd sie 'lubia'... :) |
Cytat:
|
Ja zabezpieczam plytki zamykajac je w szafie na klucz;).
|
A ja zakladam na plyte prezerwatywe i zaden laser tego nie przeczyta, ani clone nie zlamie. Polecam dla tych ktorzy tak bardzo chca zabespieczac przed innymi plyty. ;p
|
Cytat:
PS. nie zabezpieczam |
PREZERWATYWY
Cytat:
ALE NIEZLY JESTES !!!!!!!!NA TAKI POMYSL BYM NIE WPADL POLECE GO INNYM !!!!!!!!!!!!!!!!! NA RA!!!!!!!!!!! |
Nie krzycz, ja płytek nie zabezpieczam, bo niby po co.
|
(nie)zgodnie z nowym regulaminem prosiłbym o przesłanie mi cracka do programiku safelock.Najlepiej na priv ,a jak nie to na indy00@poczta.onet.pl
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:30. |