![]() |
Heee he he... :) Płyty produkcji DST to samo dno. :) Nazwa po poprawkach jest bardzo adekwatna. :)
|
Witam !
Teraz nawet się zgadza !:-D |
DOBRE !! :-D
|
Ilość załączników: 1
hhehehehehhe
juz Wam wszystko wyjasniam po prostu podczas produkcji zapomnieli o jednej literce z przodu |
Mój Liteon po wypaleniu takich płytek ma problemy z ich odczytem, tzn. czyta ale jakoś dziwnie mieli płytą i co chwila zwalnia i przyspiesza. Nie mogłem nawet obejrzeć filmu nagranego na tej płycie bo się przycinał. W Nero Speed Disc dużo żółtych kwadracików. Myślałem, że coś się dzieje z nagrywarką, ale na inny płytach jest w porządku, więc to chyba te "Hity" są coś nie za bardzo.
|
Na gieldzie we Wrocku sa nawet po 80 groszy. Widzialem, ze ludziska biora, ale ja sie nie odwaze!!!
|
nagralem takich plyt 20 u mnie w sklepie sa za 98 groszy chodza juz dosc dlugo, jakies 3 miechy!:)
|
tak, maja ladny kolor...
|
Mialem z nimi do czynienia miesiąc temu kiedy qmplowi przegrywałem gry ale ni spytalem sie gdzie je kupil
w sumie fajne płytki ;) |
Ja takie "HIT-y" tylko, że CD-RW kupiłem po 1,80 (bez pudełek). Narazie raz je nagrałem i chodzą. Nie wiem co będzie dalej. Pożyjemy, zobaczymy.
|
u mnie w sklepie te plyty sa po 1 zl. w takiej samej jak akossy. nagralem na nich sobie 2 plytki audio. i w czasie nagrywania sie nie rozwalily, wiec chyba nie sa takie zle :P
|
Cytat:
DUPA DUPA DUPA :-D :-D :-D Nie chce ruszyć nawet przy V=4x ... RICI to wybredny sprzęt ... i za to go lubie :-D ;) |
Zgadzam sie z toba! ale tak drastycznych metod jednak bym nie stosowal:-D Ida niezle przy szybkosci 8x i 16x!
|
Witam !
Ogłaszam wszem i wobec ze płyty HIT moge se wsadzić w du.. Musi być to szmelc ponieważ RICOH nie chce ich znać i wywala je Medium Speed Error / pierwszy raz od tamtej pory gdy ten problem był poruszany ! |
Ilość załączników: 1
screen a CDr identifier ...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:45. |