![]() |
Jakie wolicie płyty
Mam pytanko.
Jakie wolicie płyty w cienkim opakowaniu czy "normalne" ??? Czekam na wasze głosy za i przeciw. |
Re: Jakie wolicie płyty
Cytat:
|
Ja akurat slimy, bo zajmuja polowe miejsca:P
|
Zalezy jeszcze co sie na nich ma ;) Jesli muze to pudelka a reszte to koperty ;)
|
Kiedys trzymalem w albumie moje plytki, ale teraz mam slimy.
|
Slimy, chociaż ostatnio kupuje tylko płyty w kopertach.
|
Slimy kolorowe i zwykłe do MP3.
Normalne CD w zwykłych pudełkach. |
CD-R na szpulce, bo wychodzi taniej, a trzymam to w segregatorach(za dużo tego, żęby trzymać to w normalnych pudełkach, byłem kiedyś taki ambitny jak miałem w granicach 100płyt, teraz to raczej chore).
CD-RW w noramlnych opakowaniach. |
MP3, gry, soft w zwyklych pudelkach a filmy tylko w slimach!
|
Re: Jakie wolicie płyty
Cytat:
pytanie jest co najmniej dziwne. To zalezy doczego. Jesli chcesz zrobic w miare dobrze wygladajaco plyte audio, to potrzebujesz normalne pudelko albo cale przezroczyste, albo nie do konca. A jesli jest to moj wlasny archiwalny soft - to moze byc slim,bo mniej miejsca zajmuje. A jak jestes "rekinem " gieldowym to nagrywasz na szjsie i dajesz koperty. Jesli jestes tzw. dobra dusza o 23 wali do ciebie kumpel ( ka), ze mu komputer padl, to masz klaser i podstawowy sofcik wlozony bez zadnych pudelek. A jesli pytanie dotyczylo - jakie kupic - moja rada jest taka Kupic plytki na szpindlu, i roznego rodzaju pudelka osobno. Plytka jest wazna. Uff, qrde, ale sie napisalem:) |
A ja tam lubie smukłe, zgrabne i z długimi nogami.:-D :-D :-D
|
Cytat:
czyli slimy? ja osobiscie muze trzymam w normalnych pudelkach a wszystkie inne syfy w kopertach i ew. jakis niedobitkach slimow - strasznie zaluje ze nie robia verbatimow z patyka... |
Cytat:
jak to nie robia. W niedziele kupilem ( na gieldzie bo akurat bylem, ale we wroclawskim delfinie tez sa) x40 25 sztuk za 38 zeta razem z pudeleczkiem na patyk |
Cytat:
W smukłych to trzymam tylko dane. |
Ja zawsze kupuje w kopertach.W slimach nie lubie.
Jak mam kupic w slimach to wole duze pudelko. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:42. |