![]() |
Super Norton System Works 2003
Ilość załączników: 1
Mam nadzieję, że jest to odpowiednie miejsce do zamieszczenia tego postu. Gdzieś rzucił mi się w oczy wspaniały program Super Norton System Works 2003 może ktoś coś więcej na ten temat słyszał no i gdzie można"kupić"ten program.
Pozdrawiam. |
pełno tego w sieci, możesz ściągać do woli, nie widzę różnicy w stosunku do NSW 2002
PS. schowaj rączkę pod kołdrę i wstaw sobie prawą, górną "dwójkę" bo dziura w tak widocznym miejscu szpeci. |
SNSW
Jakoś nie mogę znaleźć a szukam już 11 godzin. Notron System Works 2003 gdzie niegdzie się poniewiera, ale i tak nie można zassać wszędzie wywala a ja szukam Super Norton System Works.
Pozdrawiam |
Z tego co wiem, nie ma pakietu System Works 2003 firmy Symantec w wersji "Super". Najwyższa znajdująca się w sprzedaży wersja to "Proffesional". Najprawdopodobniej ktoś podesłał Ci fake'a.
|
Jak widac na poniższym obrazku, w porównaniu do górnego, czcionka - inna, nazwa firmy zastąpiona przez słowo "super".... wnioski nasuwają sie same...
A tak wygląda prawdziwy autorun Norton System Works 2003: |
Re: Super Norton System Works 2003
Cytat:
Innymi słowy - słaby "fotoretusz" :) |
Toś mnie zaskoczył chyba dałem się nabrać
Pozdrawiam Wojtek |
Re: Re: Super Norton System Works 2003
Cytat:
Pozdrawiam |
AAA no ba, przeciez to na 2 kilometry wali jakas ruska lub pseudruska edycja pliku cdstrat.exe - autorunu - orginalnego. Biorac nawet pod uwage kompresje grafiki, to symantec by czegos takiego nie wypuscil, zbyt kiczowate kolory, nieergonomiczny rozklad przyciskow.... Jakis pseudo grafik amator bawil sie w paincie...
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
a ja znalazłem takie cudo
niby 2003 corporate |
Tutaj jest pełna lista tego co aktualnie Symantec sprzedaje:
http://enterprisesecurity.symantec.c...m?PID=na&EID=0 Jak nie ma na liście, to znaczy że fake. |
a ma ktoś może NCDSTART.exe z Ghosta 2003 ???
|
Cytat:
|
Cytat:
Czego to już ludzie nie wymyślą :-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |