Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Kolorowe płytki Samsung (https://forum.cdrinfo.pl/f2/kolorowe-plytki-samsung-11295/)

tomgoo 10.10.2002 14:27

Re: Re: Re: Kolorowe płytki Samsung

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

No to witaj w klubie "siedzących na modemie"

Ja mam Acorpa na Conextant PCI i przy dłuższym sieszeniu zaczyna mnie w tyłek uwierać plik papierków od TPSA z kwotą XXX.XX PLN do zapłacenia !

Laser na szceście ja nie mam tego problemu ;)
Za 50 zł siedze ile chce:)
Ale ten traswer mnie dobija:(

Laser 09.10.2002 15:27

Re: Re: Kolorowe płytki Samsung

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

monopolistyczne czyli zapewne-modem
sam na nim siedze-(UWAGA nie brac tego dosłownie:-D )
a co do samsungów nagrywałem je bez problemu tak jak ty na 40x
uważam je za dobre płyty lecz zbyt czesto nie korzystam z nich;) :)

Witam !

No to witaj w klubie "siedzących na modemie"

Ja mam Acorpa na Conextant PCI i przy dłuższym sieszeniu zaczyna mnie w tyłek uwierać plik papierków od TPSA z kwotą XXX.XX PLN do zapłacenia !

tomgoo 09.10.2002 14:54

Re: Kolorowe płytki Samsung

Cytat:

bubson napisa***322;(a)
Witam!
Nie jestem stałym bywalcem forum ze względu na monopolistyczne połączenie z internetem i w związku z tym nie wiem czy podobny post się już nie pojawił. Jeżeli tak to przepraszam za powtarzanie się (nie chce mi się używać opcji "szukaj") :)]

Mam pytanie, czy któryś z Was spotkał się i nagrywał na kolorowych płytkach Samsunga (takie 700 MB z indeksem x24). Mają bardzo ładne kolory - w sumie pięć: czarny, czerwony, zielony, niebieski, fioletowy. Ciekawa sprawa to że kolor filtra jest taki sam jak kolor płytki z wierzchu :)
Miałem ich kilka od kolegi i wypalałem je bez problemu z prędkością x40 na Teac W540.
Z chęcią przeczytałbym Wasze opinie na temat tych płytek, ich trwałości itd (jeżeli oczywiście kiedyś mieliście z nimi do czynienia).

Pozdrawiam,
Bubson :)

monopolistyczne czyli zapewne-modem
sam na nim siedze-(UWAGA nie brac tego dosłownie:-D )
a co do samsungów nagrywałem je bez problemu tak jak ty na 40x
uważam je za dobre płyty lecz zbyt czesto nie korzystam z nich;) :)

bubson 09.10.2002 08:23

Kolorowe płytki Samsung

Witam!
Nie jestem stałym bywalcem forum ze względu na monopolistyczne połączenie z internetem i w związku z tym nie wiem czy podobny post się już nie pojawił. Jeżeli tak to przepraszam za powtarzanie się (nie chce mi się używać opcji "szukaj") :)]

Mam pytanie, czy któryś z Was spotkał się i nagrywał na kolorowych płytkach Samsunga (takie 700 MB z indeksem x24). Mają bardzo ładne kolory - w sumie pięć: czarny, czerwony, zielony, niebieski, fioletowy. Ciekawa sprawa to że kolor filtra jest taki sam jak kolor płytki z wierzchu :)
Miałem ich kilka od kolegi i wypalałem je bez problemu z prędkością x40 na Teac W540.
Z chęcią przeczytałbym Wasze opinie na temat tych płytek, ich trwałości itd (jeżeli oczywiście kiedyś mieliście z nimi do czynienia).

Pozdrawiam,
Bubson :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36.