Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napêdy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Kolorowe p³ytki Samsung (https://forum.cdrinfo.pl/f2/kolorowe-plytki-samsung-11295/)

bubson 09.10.2002 08:23

Kolorowe p³ytki Samsung

Witam!
Nie jestem sta³ym bywalcem forum ze wzglêdu na monopolistyczne po³±czenie z internetem i w zwi±zku z tym nie wiem czy podobny post siê ju¿ nie pojawi³. Je¿eli tak to przepraszam za powtarzanie siê (nie chce mi siê u¿ywaæ opcji "szukaj") :)]

Mam pytanie, czy który¶ z Was spotka³ siê i nagrywa³ na kolorowych p³ytkach Samsunga (takie 700 MB z indeksem x24). Maj± bardzo ³adne kolory - w sumie piêæ: czarny, czerwony, zielony, niebieski, fioletowy. Ciekawa sprawa to ¿e kolor filtra jest taki sam jak kolor p³ytki z wierzchu :)
Mia³em ich kilka od kolegi i wypala³em je bez problemu z prêdko¶ci± x40 na Teac W540.
Z chêci± przeczyta³bym Wasze opinie na temat tych p³ytek, ich trwa³o¶ci itd (je¿eli oczywi¶cie kiedy¶ mieli¶cie z nimi do czynienia).

Pozdrawiam,
Bubson :)

tomgoo 09.10.2002 14:54

Re: Kolorowe p³ytki Samsung

Cytat:

bubson napisa***322;(a)
Witam!
Nie jestem sta³ym bywalcem forum ze wzglêdu na monopolistyczne po³±czenie z internetem i w zwi±zku z tym nie wiem czy podobny post siê ju¿ nie pojawi³. Je¿eli tak to przepraszam za powtarzanie siê (nie chce mi siê u¿ywaæ opcji "szukaj") :)]

Mam pytanie, czy który¶ z Was spotka³ siê i nagrywa³ na kolorowych p³ytkach Samsunga (takie 700 MB z indeksem x24). Maj± bardzo ³adne kolory - w sumie piêæ: czarny, czerwony, zielony, niebieski, fioletowy. Ciekawa sprawa to ¿e kolor filtra jest taki sam jak kolor p³ytki z wierzchu :)
Mia³em ich kilka od kolegi i wypala³em je bez problemu z prêdko¶ci± x40 na Teac W540.
Z chêci± przeczyta³bym Wasze opinie na temat tych p³ytek, ich trwa³o¶ci itd (je¿eli oczywi¶cie kiedy¶ mieli¶cie z nimi do czynienia).

Pozdrawiam,
Bubson :)

monopolistyczne czyli zapewne-modem
sam na nim siedze-(UWAGA nie brac tego dos³ownie:-D )
a co do samsungów nagrywa³em je bez problemu tak jak ty na 40x
uwa¿am je za dobre p³yty lecz zbyt czesto nie korzystam z nich;) :)

Laser 09.10.2002 15:27

Re: Re: Kolorowe p³ytki Samsung

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)

monopolistyczne czyli zapewne-modem
sam na nim siedze-(UWAGA nie brac tego dos³ownie:-D )
a co do samsungów nagrywa³em je bez problemu tak jak ty na 40x
uwa¿am je za dobre p³yty lecz zbyt czesto nie korzystam z nich;) :)

Witam !

No to witaj w klubie "siedz±cych na modemie"

Ja mam Acorpa na Conextant PCI i przy d³u¿szym sieszeniu zaczyna mnie w ty³ek uwieraæ plik papierków od TPSA z kwot± XXX.XX PLN do zap³acenia !

tomgoo 10.10.2002 14:27

Re: Re: Re: Kolorowe p³ytki Samsung

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

No to witaj w klubie "siedz±cych na modemie"

Ja mam Acorpa na Conextant PCI i przy d³u¿szym sieszeniu zaczyna mnie w ty³ek uwieraæ plik papierków od TPSA z kwot± XXX.XX PLN do zap³acenia !

Laser na szce¶cie ja nie mam tego problemu ;)
Za 50 z³ siedze ile chce:)
Ale ten traswer mnie dobija:(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58.