![]() |
... ale nie MX;)
|
Cytat:
Ja bym wziął mimo wszystko Radka - a jestem zwolennikiem GeForców ! |
Cytat:
|
Cytat:
znam takiego kolesia co chodzi w dziurawym dresie, ale ma super komputer bo co miesiac cos nowego wymienia, a na to wydaje duze pieniadze... rozne sa hobby, Twoje jak domniemam to karty graficzne |
Cytat:
za lekka waga pozdro |
Co tak mało komentarzy ?
Spodziewałem się czegoś więcej. Nie ma zwolenników jednego lub drugiego zawodnika ??? |
sorry x8 pomylilo mi sie z rana.
|
Cytat:
|
radek bo ten mx to tylko lekko poprawione gf2 a i jakosc brazu na ati bedzie lepsza
|
przepustowość vs. taktowanie
Przeglądając dane o kartach graficznych, zauważyłem pewne różnice, którymi chciałbym się z Wami podzielić.
A mianowicie: Zawodnik nr 1: GeForce4 MX440 Gainward PowerPack! Pro/600 64MB DDR TV * taktowanie rdzenia - 270 Mhz * RAMDAC - 350 Mhz * taktowanie pamięci - 400Mhz * przepustowość pamięci - 6.4 GB/sek. ** cena - 359 pln (AGE COMPUTER) (dane techniczne pobrane z Komputronik'a ) Zawodnik nr 2: Sapphire Radeon 9000 Atlantis 250/200 64MB DDR TV * taktowanie rdzenia - 250 Mhz * RAMDAC - 400 Mhz * taktowanie pamięci - 200 Mhz * przepustowość pamięci - 9.6 GB/sek. ** cena - 399 pln (AGE COMPUTER) (dane techniczne pobrane z AGE COMPUTER i Komputronik'a ) Co o tym sądzicie? Która będzie wydajniejsza? Który zawodnik lepszy ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |