![]() |
NOWE statusy na FORUm
Hej
Pod tym linkiem http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/s...threadid=11439 macie informacje o statusach na forum - prosze sie tam przeniesc z dyskusja a ten topic zamykam. |
Cytat:
a te "jaja" to zrobiłem miesiąc temu - tylko dlaczego to dzisiaj zauważono a nie wcześniej??????? |
a ja jestem wafel i już...
|
Cytat:
bylo nie robic sobie jaja a teraz ktos sie wkurzyl i Ci zablokowal mysle, ze jak inni beda kombinowac to ta opcja zostanie domyslnie zablokowana dla wszystkich ... PS nie ja to zrobilem i prosze do mnie nie miec pretensji :) |
Cytat:
a moj members jest za cos innego - jak widziales napisalem juz kilka artykulow dla cdrinfo i pisze nastepne i wlasnie za to dostalem membera - sprawdz rowniesz sklad redakcji - tam tez jestem dopisany mysle, ze to chyba byl jakis powod? |
Cytat:
|
Wiem ,wiem to tylko gra słow,zlepek twojego nicka plus member.Tak tylko chciałem zasygnalizowac.Nie gniewaj sie na mnie,ale nieraz trzeba sie bardzo zastanowic nad tym co sie pisze.
Jeszcze raz przepraszam za moralizowanie... |
ej no co jest grane moj status tez jest obciety (chyba) bo zdaje mi sie ze mialem MASTERS TEAM MEMBER
|
Cytat:
:) Teraz nawet gdybym chcial to zmienic to nie moge. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A iformacji zadnej,zadnej nie otrzymalem! |
yahol - tobie pocieli rowniez podpis!
|
ja mam dokładnie jak u Yahola
ale juz listy poszły chyba do wszystkich na cdrinfo. |
No widzisz Yahol ! Stolicę dyskryminują !!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |