![]() |
LG 24x !! BARDZO PILNE POMOCY!!
Mam bardzo pilne pytanko
Czy nagrywara LG 24x bede mogl poprawnie nagrac obrazy takich gier jak: Neverwinter Nights UT2003 SecoROM Hitman 2 Mafia SafeDisc 2.51 Prosze o szybka odpowiedz, to bardzo pilne |
Przypuszczam że chodzi ci o model GCE-8240B. Jeśli tak to gry "Mafia" na pewno nie dasz rady skopiować. Ta nagrywarka nie obsługuje żadnej wersji SafeDisc'a, ani 2.51 ani starszych :(
|
Cytat:
|
W uzupełnieniu - Sebastian - nie każda LG24x nie radzi sobie z sd2 2.51 czy starszym
Miałem jedną w domu i poprawnie skopiowała mi cośtam (już nie pamiętam co - pisałem na forum - zdaje się 2.51) zabezpieczone. Z oryginału - zaznaczam - z włączonym AWS. Ale są problemy z LG 24 więc nie wiem Pinki ale wydaje mi się, że ona zrobi poprawny obraz - a z nagraniem pliku z obrazem przecież nie będziesz miał problemu |
Cytat:
|
Cytat:
specjalnie sprawdziłem MAFIA'ę dzisiaj na LG GCE 8240 i... skopiowała się prawidłowo. nie podważam twoich słów, ale u mnie działa... |
Ja mogę to kopiować. Ale z tymi LG to ja głupieje !:(
|
Cytat:
Ale ja miałem taki sam przypadek jak meszrum - LG 24x poprwanie skopiowała (z AWS) sd 2 z oryginału. Naprawdę. Pod clonem 3.x Natomiast wielu ludzi na forum pisało, że nie kopiuje. Z nimi ( LG24x ) to chyba było tak, że ważny był producent i bios - ale ręki to ja sobie za to uciąć nie dam ;) |
tiaaa, mi to już wisi bo się od LG uwolniłem :cool:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:05. |