![]() |
WSES czy znacie strony?
Czy znacie jakieś strony z których mozna ściągnąć WSES'a??
|
pewnie wykaze sie teraz lamerstwem ale zanim wywale tego posta na offtopic chcialbym dowiedziec sie co to jest do jasnej WSES
|
Majonez nie zartuj! ty nie wiesz co to WSES?? Programik z laboratoriow Liteona do np testowania jakosci nagranych plyt (ale nie tylko). BTW wydaje mi sie ze to jest post jak najbardziej na temat ale coz...
Aha stron o WSES raczej nie znajdziesz bo o ile wiem Liteon nie zgadza sie na jego dystrybucje wiec pewnie i takie strony bylyby 'zwalczane'... |
jesli ktos chce moge podeslac...
a WSES jest jak najbardziej NIEofftopic... |
Witam !
mamy cos w centrum plików ale to chyba nie to ! http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=2164172529 |
prosze
Cytat:
|
Wez mi8 sid tez wrzuc. Chcialbym sobie testnac D Vision silver
|
Nie wiem jak Wam, ale mi zajęło parę minut znalezienie tegoż na sieci:
-> CDRInfo.com - Utilities (CD-Rom Related) -> WSES Miłej zabawy softem :-). |
zwracam honor - chyba na prawde sie zacofalem przez te wakacje :)
a po to wlasnie sie pytalem zeby wiedziec czy na off czy nie a teraz juz wiem ze nie :-D |
Cytat:
|
druss - nie dales adresu - weic zostaje ci sciaganc to ze strony ktora podal kenjro
vermilion - poszlo |
dzieki all; a propos majonez wykazał się niezłą czujnością rewolucyjną ;) no tego, że ten nie wysłał offtopic tego postu 8-)
podobnie jak Plemniczek ;) poświęciłem sporo czasu na znalezienie WSES'a i gdy wydawało mi sie że juz go mam to albo okazywało się, że ftp nieczynny albo soft wykasowany; tak, że jeszcze raz dzięki :) :) :) :) :) |
.
dzieki Sid :)
|
Czy mogę prosić o podesłanie tego cacka na skrzynkę przemorawicz@poczta.onet.pl , bo już tyle czasu czekam i jakoś mi nikt nie chce pomóc? Dzięki.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:07. |