![]() |
zawsze to można poprosić jakiego¶ znajomego aby użył opcji zamień tudzież zast±p, któr± nawet zawarto w notatniku. ±ę濼łńó¶ 9 razy i nie ma żadnych problemów w ogl±daniu filmu
|
Zainstaluj obsługę języka polskiego w systemie i już. Powinno ruszyć albo tak jak radził poprzednik podstaw lub dodaj polsk± czcionkę i ustaw ja w odtwarzaczu. powinno działać - rówież nie widzę problemu jeżeli system jest "innojęzyczny"
|
Oj to nie bardzo to forum. Chcialbym Ci pomoc ale niestety nie potrafie - moge jedynie wskazac zbys zajrzal na grupe dyskusyjna alt.pl.divx albo alt.pl.divx.napisy, tam na pewno znajdzie sie ktos kto juz napotkal taki problem.
Aha, tak z ciekawosci to nie mozesz zainstalowac w systemie czcionki z polskimi znakami i uzywac jej do wyswietlania napisow w filmie?? Ja korzystam z angielskiej wersji Win XP i nie mam zadnego klopotu... W czym problem wlasciwie??? |
polskie napisy
Kochani!!!
Pilny problem...moze ktos wie, jak zdobyc polskie napisy bez ogonkow? Mieszkam za granica, nie mam polskiego windowsa i zeby ogladac filmy musze przerabiac recznie pliki textowe do divixa, ale strasznie duzo czasu to zabiera, moze znacie jakies adresy, dzieki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |