![]() |
Dzień Edukacji :)
Wszystkiego najlepszego dla uczniów, studentów oraz nauczycieli :)
Przedewszystkim dla prawdziwych nauczycieli informatyki .. którzy potrafią coś nauczyc :) :) |
Re: Dzień Edukacji :)
Cytat:
A są tacy ;) 8) / no moze paru się znajdzie / PS: Ja mam dzisiaj wolne bo całe grono pedagogiczne wyjechało sobie na wycieczkę ...8-) |
dzięki za życzenia :)
|
na wycieczke %
|
Cytat:
Hoho i to jeszcze jak - w końcu to co zostaje po wycieczce z komitetu to idzie dla szkoły;) 8) |
wódeczka potaniała ...
|
Cytat:
Bedzie wiecej kasy dla szkoły ...;) |
no to widze że w waszej szkole się [nie] przelewa :)
|
Cytat:
I który mądry nazwał ten dzień "DNIEM EDUKACJI NARODOWEJ" ?!!!;) 8) |
laser szybki jest już jest replay mojego postu...
|
Cytat:
|
no serdeczne życzenia
ja tez mam dzisiaj wolne;) u mnie w szkole nie ma dobrych nauczycieli od informy są sami najgorsi(to co mnie próbują nauczyć ja umiałem już jak miałem 10lat;) ) |
u mnie tez wolne.
Nauczyciele tez ucza mnie tego jak mialem tyle co przedmowca.:) Excele, Accesy.hahaha! |
o jaki Ty mądry .......napisz lepiej petycje do MENu
to może programy nauczania zmienią (tlko co na to reszta braci uczniowskiej).Bo nie ma sprawy ja im mogę kłaść do głów C# , Delphi i inne fajne sprawy tylko kto to pojmie poza kilkoma "wybitniakami". O tym już nie pomyślałeś. Prawda? |
Cytat:
No niestety - my sobie tak psioczymy gadamy ale prawda jest okrutna. nie wszyscy kompy maja a program nauczania musi być taki aby ktoś który siedzi sam na sam z komputerem pierwszy raz mógł sobie z nim poradzić ! Dla wielu moich kolegów i kolezanek z klasy, dwa lata infy były poprostu meczarnią - a jak przychodziło zrobic coś na zaliczenie to 98%klasy robiło wielkie oczy - i szło do tych 2% i prosiło o zrobig=enie tego za nich, i się siedziało i robiło 20 podobnych takelek, prezentacji, wykresów, ale cush trzeba było pomóc, z drugiej strony materiał nie był taki znowu trudny a lekcji na przygotowanie sporo więc kesli te 98% klasy by pracowało w Exelu a nie na chatach to by sobie spokojnie poradzili ... wszystko zalezy od człowieka jesli chce to to osiagnie jesli mu to wisi to kryć sie ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |