![]() |
Teac CDW-540E czy Lite-On LTR-48125W
Przymierzam sie do zmiany mojej nagrywarki (teac w58-e) na nowa :> I NIE ZABARDZO WIEM KTORA WYBRAC CZY Teac CDW-540E CZY MOZE Lite-On LTR-48125W
wiem teac to firma a lite on ma predkosc 48x sam niew iem poradzcie mi cos kazda opinia bedzie mi bardzo pomocna jakie sa problemy z tymi nagrywarkami etc. Pozdrawiam |
no ceny sa porownywalne : ( dlategho wielki dylemat......
help |
Re: Teac CDW-540E czy Lite-On LTR-48125W
Cytat:
Napewno za chwilę jedni polecą ci Liteona , a drudzy Teaca dlatego musisz sam określić do czego ta nagrywarka jest potrzebna, ile bedziesz na niej wypalał oraz inne rzeczy które dla Ciebie będą priorytetowe w tym wyborze. Polecam tez testy na CDRinfo oraz na zagranicznych stronach. |
|
Roznice miedzy 40x a 48x sa nieznaczne. Wiec moim zdaniem tym nie ma co sie kierowac. Poza tym niektorzy nie chca nagrywac z takimi predkosciami, a zgrywanie audio jest wrecz niewskazane.
Pozdrawiam Onmagarol |
Teac Ma ładne pudełko w werski box :):cool:
|
czytalem oba testy i sam nie wiem :(
Teac sobie nie radzi z safediskiem 2.5 ,,,,,, a lite on radzi kurde no :( ale pokrecone ..... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
.
kieruj sie glosem serca :)
|
zostalo juz to powiedziane ale powtorze
w/g mnie jezeli - stawiasz glownie na jakosc i trwalosc a zabezpieczone plytki bedziesz kopiowal raczej sporadycznie to kup teca - jednak jezeli bedziesz glownie chcial kopiowac zabezpieczone plytki i nie masz ochoty bawic sie w jakies programiki do sciagania SD oraz raczej idziesz na masowke to kup liteona i tak za trzy lata beda w modzie juz nagrywarki dvd wiec nie ma co sie patrzyc za bardzo w przyszlosc ps to ze teac nie kopiuje SD tak po prostu to nie znaczy nie skopiujesz plyty zabezpieczonej tej swinstwem w koncu od czego jest clonecd :) |
Właśnie patrz które pudełko ładniesze albo nagryawara i gdzie lepsze wyposażonko heheheh 8) :cool:
|
dzsiaj sprzedalem swoja stara nagrywarke :D 2 letnia Teaca w58-e i jestem zdecydowany raczej na lite-on'a
Powiem tak przewazyl test TOP 10 Chipa :> lite on ma 1 miejsce w power a teac 5 : P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |