![]() |
Glośność LiteOn LTR-48125W
Chcialem sie zapytac czy LiteOn LTR-48125W jest rzeczywiscie tak glosny jak o nim pisza w Chipie http://www.chip.pl/arts/kth/kth_42439.html
|
Re: Glośność LiteOn LTR-48125W
Cytat:
|
ja miałem przyjemność nagrywania na lite-on x40 i x48, w porównania do mojej teac x4 he he obydwa lite-ony chodzą jak domowe suszarki, serio, są głosne, ale da się przezyć
|
wiadomo,
ze przy 48x jest glosno, pokaz mi nagrywarke, ktorej przy 48x nie slychac to cie ozloce i bede ci sie klanial na ulicy hehe :) ja jak kopiuje z cd przy 48x to slychac szum, ale jak juz sie przyzwyczailem (wczesniej mialem cd-rom 10x) to stalo sie to nawet przyjemne :)
|
I tak nic nieprzebije mojego coolera na procek (Global Win CAK II 38) to "cudo" chalasuje niczym startujacy samolot :(
A wracajac do LiteOnkow to w tym Chipie chyba wsypuja opilki do testowanych napedow albo stosuja takie szajskie nosniki testowe ze napedy wyja o litosc ;):-D :-D :-D |
Witam !
Hmm moj RICI przy v=24x robi troche szumu no to V=2*24x chyba troche więcej. Co do głośności wentylków .. na moim Gainwardzie jest zainstalowane takie fajne cacko że wydaje metaliczny odgłos ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:38. |