![]() |
" My Participation Level " w Kazaa
Witam.
Moglby mi ktos powiedziec na czym to polega? U mnie ten level wynosi maksymalnie 100, a jeden gosc co ode mnie zasysal to mial 1000. Czy to sie odbija na predkosci czy jak? |
załóżmy że i ja i ty chcemy ściągnąc w jednym czasie jakieś pliki pod jednego i tego samego gościa. ale on ma tylko jeden slot wolny. teoretycznie to ja powinienem sie do niego dostać bo mam participation level supreme being [1000]. to o to tu chodzi. a te poziomy zaawansowania zależne są od tego ile udostąpniasz i ile od Ciebie ściągają. prędkość nie ma tu decydującego znaczenia. z tego co czytałem naliczają to na podstawie tego co udostępniłes i ile od Ciebie ściągnęli
|
Participation Level można bardzo łatwo hackować, wpisując dowolne wartości (podobnie jak ID w eDonkey). Jest coś takiego jak KaZaA Cheater - zdaje się, że zmienia to Participation Level, chociaż nie jestem pewien.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Przed chwilą uruchomiłem program KaZaA Cheater. Wpierw byłem zaskoczony, gdy nagle zaczął się upload osiągając prędkość kilkudziesięciu MEGABAJTÓW na sekundę. Pliki były pobierane z lokalnego komputera, dlatego szło to tak szybko. Po przetransferowaniu kilku gigabajtów w ciągu zaledwie chwili, mój Participation Level zmienił się na 1000, osiągając status Supreme Being.:) W załączniku zamieszczam KaZaA 2.0 Cheater dla zainteresowanych.:)
|
hmmmm...mi po pewnym czasie wyskakuje runtime error. pisze "out of space buffor" czy jakos tak. wtedy nic mi lazi z programow internetowych, i musze kaze wlaczyc od nowa. macie taki problem?
acha, kaze uruchamiam przez Dietkaza. |
a ja skolei jak klikne na ten progra KaZaA Cheater to mi wyskakuje komunikat "component MSWINSCK.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid "
co to do jasnej cholery jest może plik jest uszkodzony . zip dawaj jeszcze raz ten sam progz na prv-a . |
Mam Kazaa 2 Lite w polskiej wersji jezykowej i ic z tych rzeczy mi sie nie pokazuje! Ale przyspiesza niewiele, 2,3 pliki z 9, z 2kB na 5- 7 kB, reszta bez zmian.
|
Cytat:
|
Ja używam KaZaA 2.0 Lite PL, plik instalacyjny zajmuje 1,306,018 bajtów.
TYLKO z tą wersją działa mi wspomniany cheater. Żadnych Diet KaZaA itp., bo wtedy nie działa (przynajmniej u mnie). Nie wiem natomiast, czy to działa z normalną wersją (nie sprawdzałem). |
WinXP + Kazaa2 + DietKazaa i u mnie wszystko działa :) 8) Patrzę i widzę ze właśnie mam status Supreme Being (1000) 8) 8) 8)
|
ja mam to samo co tomgoo o co chodzi???Please help. ten program wymaga jakis bibliotek czy cO???HELP !
ja bym tez poprosil o jakas "poprawiona" wersje! ;p DZienks! tez mam kazee v.2.0 ale nie pl. HELP!!!:'( |
cze all!
mam mysle w pleni dzialajacy program kazaa cheater wszedlem do kazyy search i everything wpisalem kazaa cheater i znalazlem 2mb instalke |
A u mnie KaZaa Lite 2.0 i chodzi Cheater zapodany przez ZiP'a.
|
Cytat:
zobaczymy jak u mnie pujdzie;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:58. |