![]() |
.PDF to .DOC
No właśnie, jak w temacie :)
Potrzebny konwerter .pdf => .doc Pilne ! Z góry dzięki. |
Re: .PDF to .DOC
Cytat:
|
Re: Re: .PDF to .DOC
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Ja mam Acrobat 5.05a.CE pl i działa.Otwierasz plik .pdf pózniej na belke menu plik i eksport dukumentu do pliku.Przekształci ci to na .txt no ale z .txt to już tylko krok do .doc.A może .txt ci wystarczy.
|
Cytat:
Proszę o "szybki" link, jeśli to możliwe. :) |
Nie wiem, to mam z jakiejs plyty-kompswiat niezbędnik albo expert ;)
|
|
Ok, juz zasysam ;)
Zobaczymy, co to za cudeńko. :) Dzięk za pomoc. :) |
Wiedziałem, że to nie bedzie takie proste.
W ogóle mi się "nie podświetla " ten cały 'eksport dokumentu do tekstu'. Ale gdy otworzę jakiś help Readera, który tez jest w pdf'ie to funkcja się podświetla? O co chodzi ??? |
Cytat:
Otóż dokument pdf. , który chciałem ekspotować do .txt jest zakodowany, nawet nie mogę go wydrukować z poziomu reader'a. A więc pojawia się nowe zapytanie... Czym rozkodować dokument .pdf ??? |
A więc udało się !!! :) 8)
Faktycznie najnowszy AAReader konwertuje do txt a zakodowany dokument pdf efektywnie rozkoduje porgram Advanced PDF Password Recovery, dostępny TUTAJ Oczywiście bez "dodatku ulepszającego" się nie obejdzie. ;) Najnowszy AAReader dostepny TUTAJ (thx Zetoxa) :) Myslę, że temat moge uznać za zamknięty. Dziękuję wszystkim za pomoc. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
hehe
czy znacie taką kąbinacje jak CTRL+C ?? ;) Wystarczy mieć zainstalowanego Acrobata np w wersji PL, Kliknąć: Edycja/Zaznacz wszystko, potem wciskasz CTRL+C Połowe roboty już mamy za sobą :) Teraz uruchamiasz Worda i to wklejasz :D Proste, prawda ?????? :czytaj: |
Cytat:
Będziesz tak wklejał po kawału, czy od razu cały ?? :D Ja tam wolę dwa kliknięcia myszki - konwertuj do pliku... ".doc" :) BTW - nie wszystkie pliki ".pdf" można przekleić - czytaj wcześniejsze post'y. :czytaj: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |