![]() |
Ale za to Rocky znowu wczoraj wygrał
:) |
Wymęczone zwycięstwo :( Gdyby 2:0 wygrali z Niemcami albo z Anglią to byłoby się czym cieszyć. Ale z taką drużyną to żaden sukces. Zresztą, Niemcy czy Anglicy roznieśliby naszych w pył, więc nie ma co się łudzić :-D. Czarno widzę tą naszą reprezentację, zresztą liga też cieniutka. Tylko do cholery - za co oni biorą taką kase ? Szlag mnie trafia jak widzę że gość grający w pierwszej lidze i w reprezentacji nie potrafią celnie podać albo jak biegnąc z piłką sami się o nią potykają i przeracają ! Szmaciarze !!! Ja na ich miejscu wstydziłbym się wyjść na murawę. Ale oni nie mają za grosz samokrytyki - zawsze przed meczem bredzą coś o duchu walki, o tym że nie zawiodą kibiców i że dadzą z siebie wszystko... A co potem ? - dupy dają !
Panowie reprezentanci - trawę kosić na boisku a nie za piłkę się brać !!! |
mecz ogladala moja siostra i krzyczala do mnie teksty w stylu 'mister kontuzja rusz do boju' - meczu NIE ogladalem, skanowalem okladki - ciekawsze to zajecie choc po 20 czlowiekowi i tak wszystko jedno
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
przecież to nie ich wina, że tak grali. tylko na tyle pozwalały im warunki. widzieliście, jak tam ślisko było?!? przecież mogli się przewrócić (i nawet parę razy im się udało) i sobie coś złamać! i do tego jeszcze ten mróz... brrr...
pracodawca powinien im zapewnić godne warunki pracy, a nie to, co można było dziś zauważyć w telewizorni. to przecież skandal! może powinniśmy donieść do pipu, że pracownicy drużyny piłkarskie są nagannie traktowani?:cool: |
Cytat:
ostatni raz patrzylem na mecz naszych orlow... hmm....gdzie ja to słyszałem?? ;) |
wynik lepszy niż gra. a na pochwałę sobie trzeba zasłużyć. a prezentując to co dziś i co w warszawie w meczu z łotwa to jeszcze długo nie powiem dobrego słowa o reprezentacji. :(
|
dwa dwa dwa !!! Kukiełka
|
obiecałem sobie ze juz nie bede ogladal ...ale jednak :) narazie 1:0 ale gra koszmarna!!
|
Ale Ratajczyk strzelil bude!!!!!!!!!!!
|
Po prostu brak słów.No, ale brama jest!
|
Wlasnie przed chwila zaczela sie 2 polowa tej zenady oby byla lepsza i nasi niech wreszcie cos strzela.
A jak nie to niech Boniek lepiej zrezygnuje bo kariery to on z reprezentacja raczej nie zrobi. |
z wielka przykroscia stwierdzam ze przemas nie ma racji
grali i graja FATALNIE... Boniek ma jeszcze czas na zachowanie twarzy i odejscie i zostawienie ych anszych 'profesjonalistow' na trawce |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |