![]() |
Cytat:
|
Cytat:
a tym czasem zycze wsietnej zabawy i badzcie glosni - niech o was slysza pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
dać przedstawienie:-D ;) :-D |
No to co? Życzę wszystkim obecnym na zlocie dobrej zabawy, a dla nieobecnych i dla siebie obecności na przyszłym.
|
Ciesze sie ze w koncu wypali ten zlot, mam nadzieje ze zabawa bedzie przednia:) Mysle, ze niejeden toast bedzie za tych co nie mogli sie zjawic...chm ja rowniez jestem czasowo zupelnie niedysponowany i dlatego wczesniej nie zajmowalem glosu. Zreszta mam nadzieje ze w tym dniu i tak wszyscy razem wypijemy na forum wirtualnego browca a ten dzien moze uznamy jako swiateczny i na przyszlosc bedziemy odliczac kolejne rocznice i kolejne zloty ;)8-)
|
Cytat:
Zdjecia oczywiscie beda,ale to webmaster Żuczek zasię sprawi. I oby z początku imprezy.. Dla telefonujących - a będzie nam smutno-jak nikt nie zadzwoni-: 0-56 47-22-000 lub 606 852-779 Brzuszek-posiadacz zasobnego symbolu prosperity i wciąż dopisującego apetytu.:-D |
Cytat:
Takze zycze milej zabawy. A foto to musowo musicie wrzucic :) Pozdrawiam |
Jednak do nich zatelefonuję.
To Brzuszki mają stronkę domową? A jak się zwie? |
Ja również życzę przedniej zabawy i mam nadzieję, że po imprezce wrzucicie na forum jakieś kilkanascie do kilkuset zdjęć, uwieczniających ten Pierwszy Zlot :)
PS "Przechylcie za mnie 'jednego', bo coś ostatnio na zdrówku podupadam, ja za Was też przechylę, tyle, że herbatkę z rumem ;)" |
Cytat:
mysle,ze na stronie domowej Brzuszkow bedzie, chyba, ze zdemoluja mu chalupe |
Re: Zjazd u Brzuszki ( ow)
Cytat:
Miłej zabawy panowie;) - oczywiscie przy kefirku;p |
Cytat:
nie przywroce, bede awansowal tajnie. Mam prosbe do kolegow i kolezanaek, ktorzy sie u Brzuszkow zbiora. Wymyscie Yaholowi stopien zaawansowania., w nagrode nie bede sie interesowal waszymi radiami samochodowymi:-D |
Jak przywrocisz swoj - ja zlikwiduje "pochlaniacza"! OK!
Ale "Guru" mi nie pasuje! Moze propozycje? (dla mnie - only!) |
Cytat:
zostal przeze mnie zlikwidowany z powodu "stosunku" do propozycji typu pochlaniacz ,itp. Tez mi go zal:'( |
Jak już mnie wypuszczą, z tej imprezy rodzinnej, to chyba do Was zatelefonuję.
Może fotki zrobicie? Taka qrde ładna okolica że aż żal - byłem latem niedaleko Brzuszów jak wracałem z okolic Werona I może potem te fotki wrzucicie? Ciekawe, czy Brzuszki mają brzuszki :-D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:24. |