![]() |
LG or Lite ON
Witam
Ktora wybrac LG 48 x czy lite on-a 48 x ? , a moze to porownaywalne sprzety ?, co doradzicie Pozdrawiam |
zalezy o ktorym liteonie myslisz, bo sa cztery 48:
48125W 48125S 48126S 48246S z czego dwa ostatnie da sie zmienic na naped 52x 52246S a niedlugo moze i na 52326S :) |
Re: LG or Lite ON
Cytat:
8) |
Re: Re: LG or Lite ON
Cytat:
|
LITEON RULEZ
|
Cytat:
|
Cytat:
ale napewno lg ;) |
Cytat:
Tak czy inaczej LiteOn napewno nie RULEZ :) :-D Poczytaj sobie posty typu: "problem z Liteon (...)" :P ;) |
Cytat:
albo topic dlaczego narzekacie na sprzet lg:-D |
Cytat:
A tych postów apropos LG jest przynajmniej 5 razy mniej niż tych apropos LiteOn :) :P |
skąd wiesz, że można zmienić?
Cytat:
|
Cytat:
ale skończmy się kłucić bo tylko nabijamy sobie posty a to powadzi do niczego . i tak wiem że g jest do dupy . i wiekszosc urzytkowników forum by mnie poparła.:P |
Cytat:
A tak na marginesie - przecież się nie kłócimy, tylko wymieniamy swoje opinie na pewien temat ;) :-D |
Re: skąd wiesz, że można zmienić?
Cytat:
biosy od modelu 52 sa tutaj http://liteon.notrix.net/ ja LG mialem 2 lata i stwierdzam ze zostaje daleko w tyle za litkami jesli powstanie jakis nowy standard zapisu to litek na 90 wprowadzi go w biosach swoich wypalarek LG napewno nie |
LITEON jest lepszy od LG mimo zbliżonej ceny więc nie ma się co zastanawiać tylko brać litka;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |