![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A można zapytać co? |
Jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, jedli¶my, pili¶my,jedli¶my, pili¶my, spali¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, zwiedzali¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jedli¶my, jechali¶my do domu.
I oczywi¶cie rozmawiali¶my. |
A co ze zdjęciami ?
|
Cytat:
|
Echm... to ja nie bardzo rozumiem o co chodzi, może jestem my¶l±cy inaczej ??? a może wytłumaczcie staremu...
|
i co qrcze czekalem do 3 rano i nikt sie nie zjawil wyzlopalem tam chyba z 9 browarow az mnie wywalil barman mowiac ze u nich nie dziala zasada - do ostatniego klienta - czuje sie wyrolowany :'(
|
Cytat:
mówi± tam jeszcze parę innych rzeczy, ale u nich może i jest co¶ za darmo. u nas nie ma! chcesz wybaczenia - jutro w samo południe w browarze żywieckim. do zobaczenia.;) :) :-D |
Cytat:
Nic na to nie poradzę, choćbym nie wiem jak się tu tłumaczył i darł sobie kudły z bańki... Dlatego nie skre¶lajcie mnie KOLEDZY ZLOTOWICZE z Majstrami Zlotowymi na czele, może jeszcze będ± ze mnie ludzie?:( |
Trzeba przyznać, że było bardzo miło dla duszy i ciała. Dziękujemy wam Brzuszki.
|
luuudzieee...
zaprawdę powiadam wam, że nigdy, ale to nigdy więcej... nie opuszczę ani jednego corocznego zlotu. ;p a co mogę powiedzieć nieobecnym? hmmm... wiecie... prawda... tego... eee... no.:) |
Cholera, aż się łezka w oku kręci że się tam nie było:) Zreszt± po ostatnich osiemnastkach już więcej bym nie zmógł:) Lało by mi się z dziurawej w±troby jak przez sito.
Zdrowie wasze w gardło nasze! |
Cytat:
|
Ostatni go¶cie wyjechali.Zdjęcia wkrótce.Było very sympia.
DoZo za rok. Brzuszki |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |