![]() |
do użytkowników LiteOn 48/12/48
hej. mam pytanko do użytkowników LiteOn 48/12/48. Interesuje mnie przede wszystkim to jak wam "chodzi". Czy macie z nią jakieś większe lub mniejsze problemy? Czy poprawnie wypala płytki np. esperanzy itd.
Z góry proszę też aby osoby z góry uprzedzone do tej marki, jeżeli nie mają rzetelnych informacji nie zabierały głosu :-). dzięki. |
heh
na moim litku40125sZS0n esperanzy czesze jak nigdy dotąd;) |
ja jestem
uprzedzony do tej nagrywarki, ale pozytywnie :D narazie nie widze, zeby ktos sie na litki zkarzyl, wrecz przeciwnie, wszyscy go wychwalaja, ja tez do tych drugich naleze hehe. od czasu jak ja kupilem to ze strony nagrywarki nie mialem zadnych klopotow, bylo drobne ale to z mojej nieznajomosci jeszcze tematu nagrywania, teraz juz conieco wiem i mam zERO problemow. szczerze polecam 48/12/48.
|
Re: ja jestem
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: do użytkowników LiteOn 48/12/48
Cytat:
mozesz brac - pali nawet esperaze, chociaz ja sam tych plytek nie lubie |
Re: Re: do użytkowników LiteOn 48/12/48
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: Re: do użytkowników LiteOn 48/12/48
Cytat:
Ja najczescieju uzywam verbatim , tdk , noname , flamingo;) Te dwie ostatnie sa bardzo tanie i kupuje je jak mam mało kasy a potrzebuje dużą ilosc płyt;) |
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: do użytkowników LiteOn 48/12/48
Cytat:
dzieki tomgo ,ze mnie wyreczyles ( dopiero teraz znalazlem troche czasu zeby przesledzic forum. Ja uzywam najczesciej tych dwoch pierwszych, ale jak mi ktos przyniesie inna- to tez nie wybrzydzam. Jedyna plytka na ktorej sie zawiodlem - to byl czerwony BASF do audio, audio sie nagralo, ale trzeszczalo i nie byla to wina materialu zdrodlowego |
Re: Re: ja jestem
Cytat:
|
Re: Re: Re: ja jestem
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |