![]() |
WARCRAFT 3 - wiem, ze juz bylo, ale nic nie pomaga
Stosowalem sie do rad znalezionych w szukaj
zrobilem upgrade biosu do w09 mam najnowszego clona blindreada i cdmate nic nie dziala mam liteona 40125w i DVD PIONEER 117 dawniej mialem ta sama nagrywarke i lg 32 i dzialalo bez problemow (ta sama kopia) czy ktos to rozwiazal |
Liteony maja problemy z nowym securomem....chm, zostal ci chyba jeszcze 'alcohol 120%' do wyprobowania no i eksperymenty z daemonem jesli jeszcze nie robiles. Jesli i to nie da efektow to wtedy juz tylko alkohol 40% albo slabszy hehe ;)
|
Ja mialem tez mile cmyki z W3.
Obraz pod daemonem dzialal zawsze , a po wypaleniu nie mozna bylo nawet plikow odczytac. W sumie poradzilem sobie instalujac ASPI 4.60 i robiac obraz z MAX speed. Jak na razie odpukac kopia rusza z kazdego napedu. |
Losie!!!!!!!!!, to przeciesz takie proste!!!
Wystarczy że w Clonie ustanisz opcję żeby nie naprawiał uszkodzonych sektorów i to wszystko. Ja mam Li-teon'a LTR-40125s i DVD LG x16, przegrywam tą płytę "w locie" i na każdych prędkościach. |
Siema "AntyLosiu", nie wiem czy sie orientujesz ale
Securom New nie ma slabych sektorow, ta opcja jest do SF2 dla piecykow nie majacych poprawnej korekcji ETMF. Jezeli juz to ma bledne sektory, a nie slabe. Nawet jezeli udalo sie Tobie przegrac w ten sposob to na pewno nie jest juz to 1:1. P.S. Postaraj sie nie obrazac innych, bo to czasami bywa bardzo niezdrowe |
Re: WARCRAFT 3 - wiem, ze juz bylo, ale nic nie pomaga
Cytat:
Pozdrawiam |
Wiecie co Panowie??
Ja tak czytam te posty i czytam i dochodze do wniosku ze kupujac LG x24 nie popelnilem bledu. Nie mam z nia zadnych problemo, wali wszystko... Warcraft 3... no problem.... Ten post jest tylko przemysleniem i nie ma na celu nikogo urazic...:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |