![]() |
kopiowanie gry Battlefild 1942
Witam,
Czy ktoś już próbował robić kopię gry Battlefield 1942 PL ? Jeśli tak, to bede wdzięczny za wskazówki. Mam TEAC 40x (W540E) i najnowszego Clona. Z góry dziękuję! Dude |
To jest SafeDisc 2.60. Zaznacz naprawianie słabych sektorów przy nagrywaniu, a przy odczycie tylko szybkie omijanie błędnych sektorów. Uważaj, żeby nie zaznaczyć regeneracji sektorów z danymi, jak to robi automatycznie Clony XXL, bo wtedy będzie kicha.
Pozdrawiam. |
Cytat:
Dude |
Re: kopiowanie gry Battlefild 1942
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Hmmm,1% w 5.5 minuty.Ludzie poczekajcie troche.Ja zauważyłem że przegrywając safedisca wszystko rusza dopiero po 15-18 minutach i pózniej już leci ok.Prosze spróbowac,i zameldować ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to ja sobie p'takne - tak dla rozluznienia atmosfery
i buzka :) i jeszce 'zgadzam sie w zupelnosci tak jest chlopaki' ot i jeden post wiecej - jakie to proste |
Cytat:
|
Cytat:
Gdy zadaje pytanie na jakims forum to wole otrzymac trzy podobne wypowiedzi niz jedna. Co utwierdza mnie w przekonaniu, ze odpowiedzi sa poprawne, a przy jednej nie mam juz takiej pewnosci. W sumie moglem to pominac ale postanowilem napisac. Bo niektorzy maja jakas manie. Chcesz to pisz nie to nie. Co prawda zgadzam sie z toba, ze niektorzy walna buzke itp. Ale takie posty wprowadzaja lepsza atmosfere na forum. Bo czyz nie jest fajnie jak dodasz jakas minke. ;) I jeszcze jedno.Przebywajac na tym forum juz kupe czasu z cala pewnoscia moge stwierdzic kto.... A tam nie bede pisal bo jeszzce jakas"zadyme" rozpetam. Pozdrawiam i wiecej luzu.Np. takiego jak prezentuje Sid :) W poscie wyzej mojego ;) |
Szanuję cię Weron i cenię.Powiem coś,mam w pracy takich co to "tak panie Prezesie,tak szefie" a ja nie umie tak,chociaż mnie to gubi.Chyba wiesz o co mi chodzi.
Jestem cały wyluzowany,normalnie wylatuje ze skóry i stawów. W Rumii też byłem,mam rodzinke w Gdyni-Chylonia. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie. |
Cytat:
PS spojrzalem raz jeszcze i roznia sie jednak o 6 minut, co nie zmienia faktu ze nie widzialem wczesniej twojego posta. |
OK,OK wszystko w porządku,wcale sie nie gniewam i dziękuje.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |