![]() |
Działa!!!!!!!!!!! Wilkie dzieki Fantomas!!!!!! forceASPI pomogło. Zresztą wszystkim którzy dawali rady tez dziekuję!!
|
Mam nero 5.5.9.14. Nagrywarke mam jakies 2 miesiące. Zainstalowałem to nero i pochodziło pare dni a potem zawieszał sie przy przeszukiwaniu magistrali. Robiłem wtedy reinstala nero i jakos to było. Teraz jestem po reinstalacji systemu może z tydzień. Zainstalowałem sobie nero i zrobiło się dokładnie to samo. No ale teraz nawer reinstalacja nero nie pomaga. Także zmeniałem połaczenia na tasmie i nic. Nie wiem co dalej zrobic a systemu reinstalowac nie chcę.
|
Może spróbuj forceASPI - ja tego używam pod 98 (jest w centrum plików na cdrinfo). Aha, i nie wgrywaj neroaspi. U mnie ono powodowało jakieś kłopoty.
|
Jeszcze pytanie co robiles, instalowales, skoro na swiezym Win nero dzialal a skaszanilo sie dopiero pozniej.
|
jest jeszcze chamska metoda, czyli instalacja jakiejkolwiek starszej wersji na twoją (nie wiem jaką masz) nie przejmuj się komunikatem, że wersja jest starsza tylko zainstaluj.
|
Do nagrywania mam tylko nero i clonecd. Incd nie uzywam. A te aspi jest do win2000/xp a ja mam win98. Ma ktos jeszcze jakis pomysł?
|
... albo zainstaluj aspi Neronowe do pobranie w centrum plików.
|
Wywal soft do nagrywania pakietowego, jesli masz zainstalowany.
|
Czy juz nikt nie wie w czym jest błąd?? Prosze pomóżcie!!!
|
Plik instalacjyjny mam dobry bo w przeciwnym razie winrar by sie przyczepił ze jest uszkodzone archiwum. Szprzęt mam ok ram też. Po reinstalacji windowsa nero chodził jak potrzeba tylko pare dni potem coś takiego sie zrobiło i nawet reinstal nero nie pomaga a windowsa nie chce mi się znowu instalować. Na poprzednim systemie (też win98) zrobiło się to samo. Clone cd chodzi jak potrzeba więc to cos z nero. Moze ma ktos jakąś radę?
|
Coś się dzieje z pamięcią ram.
|
Cytat:
|
Wiesza się nawet przed podaniem kodu. Pare razy musiałem właczać nero znim go wpisałem. Tak więc to chyba nie wina kodu.
|
Odinstaluj to Nero i zainstaluj na nowo z prawidlowym numerkiem. Mialem podobnie - i pomoglo!
|
To nie wina taśmy. Sprwdziłem dokładnie. Przepinałem nagrywarkę(liteon 40125S) też w inne gniazda i nic.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |