![]() |
Spróbuj naprawić ten filmik programem DivFix, na wszelki wypadek zrób kopię zapasową filmu, bo słyszałem już przedziwne opinie, że ten program psuje niektóre pliki video.
|
ale jest nowy problem dochodzi do 10minut film i jest zonka zaczyna sie od poczatku jak mam wlaczony repeat a jak nie to error!
co to moze byc>?< |
Cytat:
Juz sie cieszylem, ze napialem jakas nowosc a tu ZONK greetz:'( :-D |
Cytat:
|
dzięki wystarczylo zmienic rozszerzenie na *.avi i jest ok ale jak mam duzo filmow sciaganych to pozniej znalezc to to jest masakra ;p
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC! :-D |
Wystarczy zmienic rozszerzenie. U mnie nawet czesto to sie dzieje i to zawsze pomaga.
Jeszcze jedno co do kazy nikt nie moze sie juz czuc bezpieczny, czytaj na http://techno-club.com/index.php nawet w polsce |
Re: Problem z Kazaa (powazny)
Cytat:
Moze zmiana rozszerzenioa pomoze , ale czasem kaza poprostu zle poskleja sciagniety plik i nadaje sie do kosza. |
Re: Problem z Kazaa (powazny)
Cytat:
|
Problem z Kazaa (powazny)
Cze!Mam problem z Kazaa.Wiec juz sciagnalem 4 filmy, i po kazdym z nich pisalo completed i dlaczego po sciagnieciu zaden z nich nie przeksztalcil sie z pliku Kazzy na *.avi tylko sa w download.dat i jeszcze nie idzie ich uruchomic.(( co robic panowie i panie HELP!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |