![]() |
jak wypalic
mama taki problem od niedawna mam nagrywarke i nie wie jak wypalic spakowany plik BIN
plik byl spakowany rarem i scalilem go w jeden i dalej nie wiem co robic. jakie programy sa potrzebne prosze o pomoc |
.bin to jest obraz CDRWina,ale widzi go także Alcohol 120%
|
ajak mam nero to jak go wypalic?
bo to jest tak jest 31 plikow rar scalam je wsyzstkie i powstaje jeden wspolny. w ktorym w sordku sa biny i plik cue i nfo i chce to teraz wypalic i zeby mi ta gra dzialal |
programem NERO (no txt)
JerzyR
|
ale napisz mi jak szczegolowo bo ja nie wiem prosze
|
W nero - plik>nagraj plik obrazu>wskazujesz tego *cue i wypalasz.
|
nero nie widiz tego pliku cue!!!!!!
widizla go windowscommander a nero widzi out ale jakos nie moze nic z nim zrobic |
pomocy pomozcie. moze ktos mi wytlumaczy od momentu jak mam 31 plikow spakowanych rarem od 01-31
|
Na pewno którys z tych 31 plików ma koncówke .rar to kliknij tylko na ten plik a on juz pociagnie reszte archiwów..
|
jak by tak mial to bym tak zrobil. kazdy ma koncowke *.rar trzebaj je chyba calic, ale dalej juz nie wiem
|
Cytat:
|
He,he
Sciagnij sobie Winrara i wypakuj pliki do jednego folderu.Pozniej postepuj jak radzi grzeniu. ================================================== =============== grzeniu W nero - plik>nagraj plik obrazu>wskazujesz tego *cue i wypalasz. ================================================== =============== |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:08. |