![]() |
Cdrwin 5.0
Jakos nie moge w tym programie zadnej plyty skopiowac. moze dlatego ze mam tylko naper cd-rw a nie mam cd-romu. wogole ciekawy jestem co myslicie na temat tego programu.Jak ktos wie jak skopiowac w tym programie plyte jak sie ma sama nagrywarke to niech napisze.A i nie hodzi mi o starsze wersje 3.x i 4.x tylko o 5.x.:)
|
Bardzo dobry! Do czasu pojawienia sie Nero, podstawowy program do wypalania plyt!
Nawet obecnie, wiekszosc "piracka" preferuje CDRWin! Po prostu wymaga nieco wiekszych umiejetnosci i czasu, niz np. Nero, ale zapewniam cie, ze potrafi bardzo duzo i robi to bardzo dobrze! (jakos go lubie i mam do niego sentyment) |
no tak, moze i preferuje, ale chyba Yahol nie zauwazyles ze pytanie bylo o wersje 5.0... a nie 3x czy 4x ktore sa duzo lepsze od 5tki....
|
Cytat:
Wyglupilem sie, przepraszam! |
Tak! Versja 5 jest owiele gorsza od starszych
Jednak zrezygnowałem z cdrwina na kożyść nero Ponieważ bardziej mi przypadł do gustu. ;) |
Przeciez to bylo juz wiele razy - wersja 5.0 nie jest produkowana przez GoldenHawk tylko przez inna firme, ktora po prostu uzyla tej nazwy. Ostatnie oficjalne wersje CDRWin to 3.9b i 4.0a
|
Cytat:
CDRWIN w wersji 5.xx. Prosze nie mylić tej wersji programu z CDRWin'em (wersje 3.xx oraz 4.xx) firmy GoldenHawk. Opisywana wersja 5.xx jest produktem firmy Engelmann napisanym na licencji firmy Padus (to ci od DiscJugglera). Z kolei dystrybucją oprogramowania zajmuje się firma Disc4you. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Info z CDRinfo<<<<<<<<<<<<<<<< |
Powiem wam ze juz wiem jak plytke skopiowac. nie jest to takie proste jak np w Nero ale teraz jak juz wiem jak to jest to proscciutkie i wogole polubilem ten programik. plytke z audio przegrala sie bardzo ladnie zero zgzytow.:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:51. |