![]() |
Stosunek jakość/cena ...
Witam ...
Jakie płyty mają najlepszy stosunek ceny do jakości, jakie płyty najlepiej wybrać, tak żeby były dość trwałe (niekoniecznie dożywotnio trwałe!) i nie "rozpadały" się po kilku miesiącach ;) Znacie może jakiś dobry/tani sklep z płytami w Warszawie lub sklep internetowy ?! Z góry dziękuje i pozdrawiam. Matteo. |
Re: Stosunek jakość/cena ...
Cytat:
|
Czarne Esperanze - ostatnio placilem 14 zl/10 szt na szpindlu (stadion i 100dola)
|
Cytat:
10 pudełeczek slim - ponieważ koperty nie zdają egzaminu - to wyjdzie Mi jakieś 2zł za 1CD :/ Paranoja :'( Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ??! :cool: |
U mnie w miescie a sa to Pulawy kupuje plytki TDK 650MB po bodajze 170-1.90 :-D
|
Pastel 1,57 zł
|
Cytat:
|
Cytat:
Makro wrocław .. a 1,59zł ..chyba w każdym Media Markt napewno WROCŁAW :) |
albo flamingo 80gr luzem;)
|
Ilość załączników: 1
no własnie ... pytam juz chyba z 5 - ąty raz
Nikt nie testował .. plytek z Media Markt TraxData 12x 650Mb w pudełkac 99gr / :) (powierzchnia niebieska jakby azo) |
Ilość załączników: 1
a okładeczka przypominam 12x (bo screeny są 8x)
|
nagrywałem na tych płytkach muzę...już chyba rok temu - jak do tej pory nie mam z nimi problemów
|
Witam !
Ja tam kupuję DYSANY za 1.67 w slimach i jak narazie wywaliłem tylko jedna / gdybym mial inną nagrywarkę to bym jej nie wyzucił - Posiadacze ricohów i nie tylko wiedzą o co hosi / |
spox
jesli chcesz duzo tano i trwalo to PLATINUM 40x jesli cena do jakosci to sa naprawde dobre a jesli masz pare zloty wiecej to zaopatrz sie w w/w Verbatim`y PASTEL bo one sa naprawde godne uwagi kazdego WRAJTERA! :P hehe
ja tam kupuje Verbatimy PASTELE (dla siebie a 4 sell to PLATINUM) za 1,39zl/szt w MAKRO we Wrocku ale na firme bo tak to 1,59zl/szt <b> ============================ Pozdrv Micio www.piatal.prv.pl gg: 2543258 ============================ </b> |
A ja mam Platinium 700 x40 za 1,2zł sztuka (w slimach)
www.proline.com.pl <-- polecam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |