![]() |
Jakie DVD do kompa?
Do wyboru SAMSUNG (a raczej SZAJSUNG:)-616 (chyba takie oznaczenie)
ASUS opisywany na boardzie i toschiba 1612 Słyszałem ze te samsungi najnowsze sa niezle.Ale mam przykre doswiadzcenia z ich napedami cd-co robić? Wierzyc tym szmatlawcom? |
Ja to bym zapytal czemu nie .. :D
|
nie ufaj nikomu
|
TOSHIBA
|
DRAGAL, no wydu¶ to z siebie: jak chcesz kupić szajas to tylko LG.
|
Esem jestes bezczelny, ale nalezy Tobie wybaczyc jako nowicjuszowi na forum :)
|
Je¶łi nie rippujesz filmów to odpu¶ć sobie dvd i kup zwykły cd-rom albo nagrywarke. Mój pionek w swoim życiu widział 2 płyty dvd, a kilka dni temu obchodzili¶my pierwsze jego urodziny.
|
Cytat:
Ja nie wiem, czy to jest takie dziwne, że kto¶ kto ma sprzęt takiej i takiej firmy i jest z niego zadowolony lub bardzo zadowolony, promuje go w tego typu topic'ach na forum ??? Boże, niektórzy ludzie s± tacy ... dziwni . TOMMYx |
A ja postawię na Toschibe SD-M1612, dobry napęd. A napędy DVD Toschiby maj± przecież rekomendację ClonaCD, a to co¶ znaczy.
|
ja nie pisze ze cala firma LG jest the best, przeciez wiekszosc ich sprzetu to ..... badziewie. Zachwalam to co przeterstowalem i z czego jestem zadowolony, jak sie komus nie podoba niech nie czyta, jak ma innego faworyta niech napisze, a poatakowac mozna sobie kogos na cztach ( np WP :) ) 8)
|
Cytat:
Mam CD-ROM LGx52 i wcale nie jestem z niego zadowolony. Gło¶no się kręci, długi czas dostępu, etc.. Ale jak kupowałem, to nie było dużego wyboru (prawie żadnego, bo był jeszcze samsung) w tym przedziale cenowym. :-( |
Mam DVD, CDRW, monitor wszystko firmy LG - od 18 miesięcy i to wszystko bardzo pięknie chodz bez żadnych zgrzytów. Ani jednej awarii. Wychodzi na to że jednak LG!!!!
|
dzieki ze ktos chcial wogole mi pomoc.Z tego wynika ze chyba Toschiba bedzie OK. Ja tez mam naped cd lg-52 i jestem z niego zadowolony.Ma 2 lata i smiga az milo (glosny ale coz...)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:22. |