![]() |
Cytat:
a ten pkt akurat byl juz kiedys gdzies poruszony wiec po prostu tak mi sie przypomnial i dopisalem to gdybym chcial zablokowac mozliwosc robienia dlugich podpisow to wystarczy nalozyc ograniczenie ilosci znakow i juz ale po co ja nie widze w tym zadnego rozwiazania dlatego to co pisze to jest apel ktory mogl wystosowac kazdy z nas (czyt forumowiczow) nie zostanie to dopisane do regulaminu bo po co przeciez nie zmusze kogos do stosowania sie do tych zasad - napisalem ten apel - mam zamiar dopisac to do faqa i tyle nie bede latal za kazdym postem i sprawdzal kto jak cytuje ale przyznaje sie ze czasami wywalam jakies cytaty jak mnie to wkurzy ;p a co do tego zebym wzial sie za konkretne zajecie - uwierz mi mam i to sporo i nie mowie tu o zajeciach na PWr :) Pedros :) wlasnie dlatego odsylam wszystkich do Ciebie po korepetycje w cytowaniu ;) pozdrawiam Was serdecznie |
Heh bgn - to se ne wrati (czy jak tam mówią) ;)
Nastał czas kłodek (to taki sport - wy piszecie, my zamykamy - ciekawe kumu się znudzi?) i bananów. I tropicieli. A nad wszystkim czuwa § 12. ;) |
Cytat:
a nie wzial bys sie za jakies konkretne zajecie, zamiast wymyslac kolejne unifikacje dla nas. Ah, jakie to byly przyjemne czasy kiedy Misiek wsystkim rzadzil i obywalo sie bez tych wsystkich regulaminow, zasad i tym podobnych bzdetow |
Co do "po czwarte" to występuje czasem taka sytuacja, że w jakimś temacie chcę się odnieść do wypowiedzi, która była wcześniej - przed innymi odpowiedziami. Oczywiście muszę ją wtedy zacytować, bo tak jest łatwiej - mam przycisk "odpowiedz z cytatem", mam tę odpowiedź przed oczami - nie muszę pisać do kogo piszę, i wszyscy wiedzą o co mi chodzi.
Oczywiście - czy cytować całość, czy tylko część to kwestia konwencji - ale ja akurat, jak pos jest długi to robię "ciach" i po sprawie. Co do "po piąte" to oczywiście też kwestia przyjętej konwencji, Twój pomysł jest ok - pytanie tylko, czy odpowiadającycm zechce się wchodzić w czyjś profil i sprawdzać jaki sprzęt ma pytający. A tak na boku - te zasady mogłyby przecież być ujęte w regulaminie - prawda? |
dodalem pkt piaty apelu prosze zerknijcie na pierwszego posta
|
dzięki juz mam
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jak na nią wejść?? 20 minut nad nią przesiedziałem i kicha :'( |
przyznaje sie bez bicia ze to moj dodatek ;)
ale to tak dla rozluznienia atmosfery :D |
A ponadto tym linkiem zapchaliście mi modem :) Tylko teraz nie wiem czy ilością danych czy zawartością. A swoją drogą, w wakacje był taki topic: "Szalejące bufory i zbyt niska prędkość". :cool: Hit sezonu. Ktoś to jeszcze pamięta?
|
Re: www.wykaz.prv.pl
Cytat:
|
Cytat:
chyba sie mylisz, mozna by ten login i haslo wypisac na samej gorze, bo 997 jakby chcialo - to znalazlo by je bez klopotu. Podawanie linkow nie jest zadnym przestepstwem, ani wykroczeniem, podawanie numerow tez - przestepstwem jest korzystanie z oprogramowania bez zgody autora lub producenta lub stosownej umowy , ktora rowniez moze byc faktura zakupu. |
a teraz prosze o powrot do glownego tematu tej dyskusji - chyba ze juz wszystko zostalo powiedziane :)
|
Cytat:
|
chester nie wiem do czego tyczy sie pierwsza czesc Twojej odpowiedzi ale moge ustosunkowac sie do drugiej
nie sadze zeby haslo znali tylko ci ktorzy osiagna pewna ilosc postow bylo dobrym rozwiazaniem - zreszta to mija sie z celem - ktorym jest przeniesienie linkow warezowych na osobna stronke poza forum zeby juz go nie zasmiecac tym wszystkim - ZiP napisal juz co i jak wiec bawcie sie dobrze tylko cierpliwi badzcie w szukaniu haselka |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:47. |