![]() |
Lg 8x4x32
Czesc
Posiadam nagrywarke taka jak w temacie mam pare pytan, a raczej problemow: 1. Po pierwsze dlaczego nie chce mi ona nagrywac niektorych plytek CDRW ( np CDRW 700 MB High speed x8 x10) Moge tylko wybrac predkosc x2 ale i tak wyskaje blad, ze nie mozna nagrac tej plytki :(( 2. Drugie ptanie dotyczy nagrywaniu obrazow - jak slyszalem kazda nagrywarka potrafi nagrac dobrze obraz. Ale gdy wypalalem obazy gierki w programie Nero bylo 100%, sprawdzam programem czy sie dobrze nagralo a tu blad - jakis plik zostal zle nagrany, nagrywalem predkoscia x8 x6 x4 - wszytkie plytki nagraly sie z bledem. Natomiast w Cdrwinie obraz nagral sie, podczas nagranai pisało WRITE EROR - ale mimo to przy sprawdzaniu cdka nie zostal wykryty blad a gra dziala, wiec co oznacza ten erorr, juz nie wiem co robic w czym tkwi problem przeciez to nie taka zla nagrywarka Z gory dzieki za pomoc. |
Re: Lg 8x4x32
Cytat:
|
ad1. Ta nagrywarka nie obsuguje plyt CDRW szybszych niz 4x, tak ze 8x, 10x daruj sobie raz na zawsze! (multispeed, tez nie)
ad2. Nero nie potrafi nagrywac wszystkich obrazow plyt: nie wszystkie .bin-y i .iso! do tego jest Daemon+Clone! A nagrywarka jest calkiem niezla, tylko juz nie na te czasy, nie lamie wszystkich zabezpieczen, ale pali dobrze i jest wykrywana przez wszystkie programy! Sam mam taka, juz od 1,5 roku i jestem z niej zadowolony, co prawda dokupilem LG32x - ale to tylko dlatego ze czasami sie spiesze:-D |
ja tylko moge ci powiedziec "zmien BIOS na 1.06 albo nowszy" i powinno byc ok nie masz sie co bac ja robilem i nic mi sie nie stalo z nagrywarka takze zrob i daj znac co i jak!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |