![]() |
GG nie dziala???
Mam nastepujace objawy:
Zalaczam GG, chce sobie zmienic status na zaraz wracam lub dostepny i nie moge mianowicie chwile ikona statusu pomiga (dostepny - niedostepny) i dalej jestem nie dostepny. Macie moze podobne objawy |
Re: GG nie dziala???
Cytat:
|
mi też nie chodzi :(((
a właśnie sie umowiłem na BAAARDZO ważną rozmowę! kurka no :) |
tak to jest czasami im COŚ pada :)
zazwyczaj .. po godzince, dwóch powinno być ok |
aha
ja tez mam takie objawy na gg ale to wina ze jest az tyle uzytkownikow gadu-gadu i jednoczesnie jak jest za duzo to sie rozlacza!! a tak pozatym to wszyscy maja takie problemy bez obaw tylko uzytkownicy majacy 4,5 lub 6 cyfrowy numer gg to im chodzi zawsze ale tego nie umiem wytlumaczyc!! (( 8-)
|
Ja mam 6 cyfrowy numerek i tez mam czasem problemy ale rzeczywiscie nie tak czesto jak inni ktorzy maja troche wiekszy numerek.
|
mój gg także ma takie problemy ale tylko czasami;)
|
u mnie dziala zawsze tylko czasami katalog nie :( moze dlatego ze mam nr 1187335
|
Aktualnie to u mnie dziala z tym, ze fakt gadu sie czesto sypie.
A najwiekszy problem to mialem ostatnio po instalce systemu aby sie podlaczyc to myslalem, ze juz nie wyrobie ale po 2 dniach wreszcie polaczylo. |
Ja chyba sie "przesiade" znow na TLEN tam nigdy nie mialem problemow.
|
a jak mi gg korkuje, to łączę się z innym servem (poprzez wtyczke Alt-Serwer w PowerGG) i jest git
|
hmm, i wtedy cała "sieć" numerów z "oryginalego serwera jest dostępna? nie wiem czy jarzysz :)
mozesz podac adresik tego drugiego serwerka? dzięki |
Cytat:
|
Bardzo często serwer g-g blokuje się i zapycha przez dużą ilość reklam, które wysyła. Taka jest niestety cena darmowego gadania przez net.
|
Niestety dosyc czesto pada im cos, co nam uzytkownikom utrudnia zycie, ale czego sie spodziewac po darmowym produkcie. Nie placimy nie mozemy wymagac, a oni moga nas faszerowac reklamami.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:10. |