Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ale bajer (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ale-bajer-12135/)

cana 02.11.2002 00:26

Re: Podsumowanie

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Reasumując Wasze posty:

-

- Opera 'nie widzi' tego skryptu i nie planuję tego zmieniać, w końcu procent użytkowników jest dość mały. Proszę o informacje czy w Netscape i innych przeglądarkach niż IE nie dzieje się nic nie pożądanego w sensie błędów wyświetlania, itp.

|| Pozdrowiam ||

no to jestem dyskryminowany :( bo albo uzywam galeona i opery pod linuxem albo opery pod windą i zadnych innych przeglądarek
a teraz z innej beczki czy przewidywana jest widzialnośc tego skryptu dla operki 7? /jak się tylko pojawi?/
BTW szkapy tez niewiele procentowo osób używa a będzie to dla nich a dla opery niet
gdzie ideały rewolucji francuskiej :) poszły gdzieś sobie ?, o co walczył pastor L. King, G. Bruno Ghandi i wielu innych?
pozdro

Yahol 01.11.2002 23:09

Re: Podsumowanie

Cytat:

Monter napisa***322;(a)
Reasumując Wasze posty:

- może miast narzekać i nabijać sobie posty napiszecie jakis artykuł? Prznajmniej czas spędzicie inaczej niż na marudzeniu...

|| Pozdrowiam ||

Jezeli chodzi o antropologie kultury - prosze bardzo - tylko moze jakis temat?

Ew. moze cos o fantastyce "naukowej", futurologii?

Bo o nagrywaniu plyt - to wam nie podskocze, ale na swoim gruncie - moge
:-D

Monter 01.11.2002 23:00

Podsumowanie

Reasumując Wasze posty:

- Jak coś dodajemy to robicie zbędny raban, jak nic się nie dzieje to też jest głośno... Panowie (i panie - też kilka mamy w końcu ;p) - może miast narzekać i nabijać sobie posty napiszecie jakis artykuł? Prznajmniej czas spędzicie inaczej niż na marudzeniu...

- Powyższe nie jest skierowane do wszystkich, ale nie będzie listy do kogo tak, a do kogo nie.

- Opera 'nie widzi' tego skryptu i nie planuję tego zmieniać, w końcu procent użytkowników jest dość mały. Proszę o informacje czy w Netscape i innych przeglądarkach niż IE nie dzieje się nic nie pożądanego w sensie błędów wyświetlania, itp.

- Jeżeli ktoś ma IE i nadal nie widzi zmian, tzn płynnego przechodzenia kolorów linków po najechaniu kursorem, wina leży po stronie cache przeglądarki. Sam osobiście myślałem ze to nie działa a po wyczyszczeniu cache się pojawiło. Po prostu jak często wchodzicie na tą stronę to przegladarka nie wszystkie pliki ściąga od nowa, a co do zmian - dokładnie zmienił się tylko jeden z arkuszy styli

- Alarm dotyczący zmian w ustawieniach forum bezpodstawny, co się zmieniło napisałem przed chwilką

- Na niektórych łączach (linkach) efekt nie działa, narazie nie wiem dlaczego, chyba chodzi o składnię odnośnika.

- Rozśmieszyły mnie posty 'tam jeszcze coś było'... Zresztą wystarczy pochodzić po necie i zobaczyć ze forum oparte o vBulletin nie ma takiej opcji, no chyba że ktoś sam zmodyfikuje kod...

A poza tym EOD.

|| Pozdrowiam ||

grzeniu 01.11.2002 21:31

Zbedne efekty na ekranie, dostaje tylko od nich oczoplasu.:o

sayan 01.11.2002 21:07

osobiscie to mruganie mnie denerwuje ..

cana 01.11.2002 20:35

no to albo nie wiem czego szukać albo ślepy jestem albo opera6.05 nie jest obsługiwana
pozdro

Yahol 01.11.2002 20:24

Q! Zaczelo mi mrugac! Dopiero teraz!!
Ale chyba jest wq....e! Musze sie przyzwyczaic!
Takie wodotryski, to chyba nie dla mnie!

Adik 01.11.2002 13:45

kurde- nie doczytałem do końca wcześniejszego posta Taz'a (albo też zaczynam ślepnąć8-) ) i jakoś sobie wmówiłem, że to screen tej belki, która jest pod wszystkimi posatmi, a nie na dole- sorka za mieszanie:)

Macio.Men 01.11.2002 13:41

Sniper - dokładnie to samo miałem zrobić :) ale jajca by były :)

fajny bajerek

Sniper 01.11.2002 13:37

Re: Ale bajer

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Ale fajny bajer albo mi sie juz mieni w oczach. Najedzcie sobie na jakis napis w topicu albo na dzial. Fajnie sie zmienia kolor, albo potrzebuje denka od jaboli bo sam juz nie wiem.
włąsnie w tej chwili tez to zauwazyłem i miałem cos o tym napisac dobrze ze doczytałem do konca fajnie to wyglada ;))

Taz40 01.11.2002 13:35

.........na to wyglada ze jednak mam shizy :-D

Monter 01.11.2002 13:27

tak ze na samym dole sa te przyciski, zaznacz sobie ich obrazki myszka i porownaj miejsce ciecia a potem zjedz na tej stronie forum na sam dół i zobacz że tam są te klawisze... juz nie mam siły...

Adik 01.11.2002 12:58

Cytat:

Monter napisa***322;(a)

No dokladnie, nic nie zostalo dodane i nic nie ubyło, pewnie na zbyt wiele forum wchodzicie naraz i sie wam pomyliło

możliwe, ale jak wytłumaczyć fakt, że na screen'ie od Taz'a są te opcje, a na screen'ie murt'a nie ma????????????

chyba, że się któryś w Paincie bawił... ;) :-D

podobnie jest w profilach- niektórzy userzy mają podpis np: Nowy na forum, a inni Junior Member, czy jakoś tak

brzuszki 01.11.2002 12:55

na co konkretnie najechac

np na post Mutra -mój mail:cool:

Monter 01.11.2002 12:47

Cytat:

Adik napisa***322;(a)

no co wy- ja od kiedy jestem na forum (pół roku) nie miałem na tej belce przycisku "odpowiedz"- jest tam tylko to, co zmieścił w załączniku murt:o

No dokladnie, nic nie zostalo dodane i nic nie ubyło, pewnie na zbyt wiele forum wchodzicie naraz i sie wam pomyliło

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46.