![]() |
Re: Podsumowanie
Cytat:
a teraz z innej beczki czy przewidywana jest widzialnośc tego skryptu dla operki 7? /jak się tylko pojawi?/ BTW szkapy tez niewiele procentowo osób używa a będzie to dla nich a dla opery niet gdzie ideały rewolucji francuskiej :) poszły gdzieś sobie ?, o co walczył pastor L. King, G. Bruno Ghandi i wielu innych? pozdro |
Re: Podsumowanie
Cytat:
Jezeli chodzi o antropologie kultury - prosze bardzo - tylko moze jakis temat? Ew. moze cos o fantastyce "naukowej", futurologii? Bo o nagrywaniu plyt - to wam nie podskocze, ale na swoim gruncie - moge :-D |
Podsumowanie
Reasumując Wasze posty:
- Jak coś dodajemy to robicie zbędny raban, jak nic się nie dzieje to też jest głośno... Panowie (i panie - też kilka mamy w końcu ;p) - może miast narzekać i nabijać sobie posty napiszecie jakis artykuł? Prznajmniej czas spędzicie inaczej niż na marudzeniu... - Powyższe nie jest skierowane do wszystkich, ale nie będzie listy do kogo tak, a do kogo nie. - Opera 'nie widzi' tego skryptu i nie planuję tego zmieniać, w końcu procent użytkowników jest dość mały. Proszę o informacje czy w Netscape i innych przeglądarkach niż IE nie dzieje się nic nie pożądanego w sensie błędów wyświetlania, itp. - Jeżeli ktoś ma IE i nadal nie widzi zmian, tzn płynnego przechodzenia kolorów linków po najechaniu kursorem, wina leży po stronie cache przeglądarki. Sam osobiście myślałem ze to nie działa a po wyczyszczeniu cache się pojawiło. Po prostu jak często wchodzicie na tą stronę to przegladarka nie wszystkie pliki ściąga od nowa, a co do zmian - dokładnie zmienił się tylko jeden z arkuszy styli - Alarm dotyczący zmian w ustawieniach forum bezpodstawny, co się zmieniło napisałem przed chwilką - Na niektórych łączach (linkach) efekt nie działa, narazie nie wiem dlaczego, chyba chodzi o składnię odnośnika. - Rozśmieszyły mnie posty 'tam jeszcze coś było'... Zresztą wystarczy pochodzić po necie i zobaczyć ze forum oparte o vBulletin nie ma takiej opcji, no chyba że ktoś sam zmodyfikuje kod... A poza tym EOD. || Pozdrowiam || |
Zbedne efekty na ekranie, dostaje tylko od nich oczoplasu.:o
|
osobiscie to mruganie mnie denerwuje ..
|
no to albo nie wiem czego szukać albo ślepy jestem albo opera6.05 nie jest obsługiwana
pozdro |
Q! Zaczelo mi mrugac! Dopiero teraz!!
Ale chyba jest wq....e! Musze sie przyzwyczaic! Takie wodotryski, to chyba nie dla mnie! |
kurde- nie doczytałem do końca wcześniejszego posta Taz'a (albo też zaczynam ślepnąć8-) ) i jakoś sobie wmówiłem, że to screen tej belki, która jest pod wszystkimi posatmi, a nie na dole- sorka za mieszanie:)
|
Sniper - dokładnie to samo miałem zrobić :) ale jajca by były :)
fajny bajerek |
Re: Ale bajer
Cytat:
|
.........na to wyglada ze jednak mam shizy :-D
|
tak ze na samym dole sa te przyciski, zaznacz sobie ich obrazki myszka i porownaj miejsce ciecia a potem zjedz na tej stronie forum na sam dół i zobacz że tam są te klawisze... juz nie mam siły...
|
Cytat:
możliwe, ale jak wytłumaczyć fakt, że na screen'ie od Taz'a są te opcje, a na screen'ie murt'a nie ma???????????? chyba, że się któryś w Paincie bawił... ;) :-D podobnie jest w profilach- niektórzy userzy mają podpis np: Nowy na forum, a inni Junior Member, czy jakoś tak |
na co konkretnie najechac
np na post Mutra -mój mail:cool:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46. |