![]() |
Zajrzyj na strone : www.simmtech.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
PS: Dzieki za odpowiedzi !8-)[list] |
ale wiesz ze <b> nie kupisz juz LTR-4012W </b> bo model <b> W </b> juz wycofali ze sprzedazy teraz dostepny jest tylko <b> S </b>
|
Ja posiadam ową nagrywarkę i jak narazie jestem zadowolony (lepiej nie zapeszać). Wgrałem najnowszego biosa i posiadam funkcję Mount Rainer.
|
spoko ta nagrywara jest OK
a za 20 zł więcej dostaniesz : 1 nagrywarke ładnie opakowaną i zabezpieczona 2 1x cdr 3 1x cdrw 4.nero 5. instrukcje w wielu jezykach:) moim zdaniem warto dołozyc te 20 zł i jeszcze miec najnowszy bios:) |
Spoko podalem uzupelnienie zeby wiedzial co dokladnie znajdzie w pudelku box.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zresztą w box'ie dostaniesz różne dodatki np. program do nagrywania, śróbki, kabelki, może jakieś płytki. W sumi to 20 złotych Ci się zwróci.
|
Re: Re: Czy warto?
Cytat:
Święte słowa - 20PLN to nie pieniądze a jak coś pójdzie nie tak to dopiero bedziesz se pluł w twarz ;) |
Re: Czy warto?
Cytat:
Juz lepiej nie badz taki sknerus i doloz sobie te 20zl. ;) |
Czy warto?
Chcialbym kupic nagrywarke LITEON LTR-40125W. Mam do was pare pytan:
1. Czy warto ja kupic? Wedlug opisu warto. 2. Czy moj komp (Cel. 400mhz, 128 Mb ram, Acorp 6VIA81P) ja oblozy 3. Znalazlem 2 wersje: Z Mount Rainer i bez. Ta bez kosztuje o 20zl mniej i jest OEM poza tym wszystko to samo. Z waszej strony mozna pobrac nowy bios dodajacy Mount Rainer. Czy to to samo da co nagrywarka z Mount Rainer (Box drozsza o 20zl) Z gory dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:03. |