![]() |
Co się dzieje z nagrywarkami po testach >?<
Witam !
Tak sobie przeglądam testy sprzętów na CdRinfo, oraz dział "CO W SRODKU PISZCZY" i się zastanawiam - co się robi z nagrywarkami które poddane zostały testom / co za tym idzie były rozkręcane, czasami flashowane, i kto wie co jeszcze /. No własnie co się z takim sprzetem dzieje przecierz tester sobie tego nie przywłaszczy bo jakas firma udostepniła mu ten sprzęt do testów ale chyba nie na własnosc. Mam nadzieje ze takie nagrywarki nie są skręcane plombowane wsadzane do pudełek i kładzione na półkę jako nówki w promocji ! SoBal to pytanie skierowane do Ciebie !>><< |
Nawet jesli to masz male prawdopodobienstwo ze na taka kiedys trafisz ;)
|
chyba ze bedzie sprzedawana jako "Cdrinfo edition" za 1/2 ceny z zastrzezeniem ze nie ma na nia juz gwarancji ani niewiadomo czy jeszcz dziala ;) :-D :-D
|
Dobre pytanie. Czekam na odpowiedz8-)
|
Sobal chyba kiedys pisał że leżą u niego .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pewnie są .. "podawane" dalej .. do innych testerów.
Albo .. rodzinka szefa .. zwija wszystko :) |
Witam!
Dostałem do testów P4+płyta główna z gazety CHIP. Po zakończeniu testów jeżeli spełnione zostaną wszystkie kryteria sprzęt zostaje u mnie na własność. Prawdopodobnie tak jest z każdym innym sprzętem - tylko nikt głośno o tym nie mówi...... |
jak tak to ciekawe ile juz nagrywarek zalega w szafach redaktorow cdrinfo? ;) - w sumie to ta koncepcja ma to rece i nogi8) a tak przy okazji to kiedy konczy sie twoje testowanie zestawu? powiedz jeszcze (jesli mozesz) czy robisz na tym sprzecie jakies rozbudowane testy bo z tego co czytam w chipie to w sumie poza praca w 3dmarku sprzet wypoczywa ;) :)
|
powinni je sprzedawac chocby nawet na forum tutaj bo po co im a za to robili by wiecej dla nas uzytkownikow mam tu na mysli jakis serwerek FTP czy cos :-D :-D :-D :-D ;)
moze dlatego jest sonda o aukcje na cdrinfo.pl moze zaczna je sprzedawac:-D ;) bo pewnie maja ich juz od groma |
A co nas to obchodzi? To trochę tak jakbyśmy chcieli zaglądać sobalowi do portfela. To chyba ich brocha co z tym robia, jak lubia mieć na półce skład nagrywarek to niech mają, jakby chcieli sprzedawać to by to robili.
|
Cytat:
|
Redakcja też coś musi z prowadzenia serwisu mieć. Jeśli mają nagrywarki, to jest z tego jakiś interes. Powietrzem się w dzisiejszych czasach nie żyje.
|
Cytat:
Po prostu chcę się dowiedzieć czy te nagrywarki zostają u testującego czy są odsyłane do firmy która użyczyła ich do testów ... Nic więcej! PS: I tak nie kupiłbym spawary po takich morderczych testach !! Czasami ash mi się łezka zakręci jak czytam co testerzy wyprawiają ze sprzętem:'( ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56. |