![]() |
Cytat:
a tak powaznie to z tego co wiem sprzet wraca do wlasciciela natomiast flashowanie, otwieranie i inne dziwactwa sa wliczone w "cene" testow poza tym ja np na polce mam tony ksiazek a w kompie jedynie dwie nagrywarki i to nie jakies tam "full wypas" - Yamaha 6416S oraz ASUS x32 |
Cytat:
Cana, współczuję. Zresztą Ty masz afterburner :) |
Cytat:
|
Cytat:
Po prostu chcę się dowiedzieć czy te nagrywarki zostają u testującego czy są odsyłane do firmy która użyczyła ich do testów ... Nic więcej! PS: I tak nie kupiłbym spawary po takich morderczych testach !! Czasami ash mi się łezka zakręci jak czytam co testerzy wyprawiają ze sprzętem:'( ;) |
Redakcja też coś musi z prowadzenia serwisu mieć. Jeśli mają nagrywarki, to jest z tego jakiś interes. Powietrzem się w dzisiejszych czasach nie żyje.
|
Cytat:
|
A co nas to obchodzi? To trochę tak jakbyśmy chcieli zaglądać sobalowi do portfela. To chyba ich brocha co z tym robia, jak lubia mieć na półce skład nagrywarek to niech mają, jakby chcieli sprzedawać to by to robili.
|
powinni je sprzedawac chocby nawet na forum tutaj bo po co im a za to robili by wiecej dla nas uzytkownikow mam tu na mysli jakis serwerek FTP czy cos :-D :-D :-D :-D ;)
moze dlatego jest sonda o aukcje na cdrinfo.pl moze zaczna je sprzedawac:-D ;) bo pewnie maja ich juz od groma |
jak tak to ciekawe ile juz nagrywarek zalega w szafach redaktorow cdrinfo? ;) - w sumie to ta koncepcja ma to rece i nogi8) a tak przy okazji to kiedy konczy sie twoje testowanie zestawu? powiedz jeszcze (jesli mozesz) czy robisz na tym sprzecie jakies rozbudowane testy bo z tego co czytam w chipie to w sumie poza praca w 3dmarku sprzet wypoczywa ;) :)
|
Witam!
Dostałem do testów P4+płyta główna z gazety CHIP. Po zakończeniu testów jeżeli spełnione zostaną wszystkie kryteria sprzęt zostaje u mnie na własność. Prawdopodobnie tak jest z każdym innym sprzętem - tylko nikt głośno o tym nie mówi...... |
pewnie są .. "podawane" dalej .. do innych testerów.
Albo .. rodzinka szefa .. zwija wszystko :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Sobal chyba kiedys pisał że leżą u niego .
|
Dobre pytanie. Czekam na odpowiedz8-)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17. |