![]() |
Re: KONIEC
heh BD wybacz ale musialem takze sie dopisac
uwazam ze troche przesadziliscie - WSZYSCY od tego jest taki fajny przycisk - zglos post jezeli nie widac reakcji ze strony moderatorow to piszcie do mnie majonezc@o2.pl a na pewno zajme sie kazdym przypadkiem - bez wzgledu na to w jakim dziale sie znajduje post co do tgo ze ktos ma iles tam kont no coz mozna ich miec ile sie chce jezeli ktos nie pamieta hasla to przeciez moze je odzyskac jest do tego odpowiedni formularz i uwazam ze nie powinnismy tak ostro na siebie najezdzac poza tym polecam moj post "apel" bo tu dobitnie widac jak cytowanie calych odpowiedzi wplywa na przejrzystosc tematu |
KONIEC
Hej
nie sledzilem tego watku od poczatku ale nadrobilem zaleglosci i: 1) nie ma ograniczen do do posiadania liczby kont - kazdy moze zapomniec hasla czy uzywac 2 roznych profili 2) nikt nie bedzie sie tutaj obrazal - odrobina dobrego wychowania nikomu nie szkodzi a czasem pomaga 3) jezeli user o 2 kontach wam nie odpowiada mozecie go dodac do listy ignorowanych - zapewniam, ze to dziala calkiem fajnie 4) nie bede powilal uwag Montiego ale po to sa by sie do nich stosowac 5) dyskusje uwazam za zamknieta |
Ja swoje zdanie opisalem juz na ten temat w dziale kupie sprzedam, mozna tam zajrzec i sadze ze powinno byc zablokowane ip takiego uzytkownika ktory podejrzanie namawia do rozprowadzania oprogramowania itd. Uwazajcie na takich typow moze zalozyc jeszcze jedno konto i probowac sie wkupic zeby kogos nachodzic w domu, nieprzyjemna sprawa. Zamiast ganiac na rynkach to wchodza do domow niewinnych zwyklych uzytkownikow i rekwiruja sprzet, ktory potem trafia do ekspertyzy i jak wszystko dobrze pojdzie to dostaniesz zlom po dwoch latach. Paranoja.
|
Re: Re: Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!!
Cytat:
No cóż, muszę powiedzieć, że mnie strasznie rozczarowałeś HelpMAN (piatal). Dosyć, że nie wytłumaczyłeś od razu, dlaczego masz dwa nickname'y to jeszcze się rzucasz do reszty Forumowiczów. Dla mnie jesteś na straconej pozycji, choćbyś miał poręczenie samego Stwórcy. Jeżeli faktycznie jesteś 'ok' (w co wątpię), mogłeś to wszystko inaczej rozwiązać. I po co straszysz ludzi? Myślisz, że ktoś się Ciebie boi? :D I jeszcze jedno. Pozwól, że Cię zacytuję: "po 4 Monter (THX za mala pomoc) nie usuwaj ich z forum po co niech bawia sie dzieciaki dalej przynajmniej maja jakies zajecie" Nie masz co dziękować za pomoc, Monter po prostu jest bezstronny w tej sprawie i bardzo mnie to cieszy. :) A co do tych dzieciaków - lepiej przeanalizuj swoje posty w tym topic'u i wtedy dopiero wnioskuj, kto tu jest dzieciakiem :D Jesteś SPALONY facet. Chyba musisz założyć trzecie konto :D A ja będę Cie nadal obserwował - teraz nie umkniesz nikomu. To jest Forum gdzie są sami inteligentni ludzie, więc lepiej poszukaj sobie innej 'piaskownicy', jest wiele takich miejsc, typowo Warezowych, tam będziesz mógł do woli 'piratować'. A teraz kilka słów do Montera: Kolego Monter, zauważ, że ja edytowałem tylko pierwszy post, ponieważ była późna godzina i było w nim trochę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Samej treści jako takiej w sobie nie zmieniałem - patrz godzina edycji. A kolega Aster edytował post, usuwając dwuznaczne wyrazy (nie przekleństwa)- powód - regulamin. Coś w tym dziwnego ? Tak więc usunięcie opcji 'edycji' postów nie będzie na miejscu, bo przecież każdy woli poprawić post, żeby był przejrzysty, czytelny i bezbłędny. A jeszcze jedno Monter - jak już tak patrzysz na "słowa" to zwróć uwagę na 'wyzwiska', jakie skierował 'oskarżony' do pozostałych Forumowiczów. Pozdrawiam wszystkich "prawdziwych' Forumowiczów, a podstawieni i szpiedzy - WON !!! |
do HelpMANA a raczej co do podpisu 'Pomagajmy sobie nawzajem tak jak KROPKOWI!!'
juz mowilem ze peprzyc Kropka |
Cytat:
|
a ja chcialem sprostowac HelpMan "no ladnie" stwierdzilem tak bo tak sie potocznie mowi.a mysle ze tutaj nikt sie ciebie nie bedzie bal.Jednak jak masz 2 nick bo w tamtym zapomniales hasla albo cos no to jest to zrozumiale-Tez bym zalozyl 2 ale Popraw sie stosujac "milszy" jezyk do innych forumowiczow i nie pyskujac.Nie kazdy musi miec zdanie podobne do twojego!
\\Pozdro\\ |
A i ja się dopiszę.
HelpMAN, co ty bawisz się hackerką? Forum pomyliłeś. A jak chcesz do każdego jeździć to ci kasy na paliwo nie starczy. Ja ci mogę podać adres, gdzie czesto mnie możesz zastać, ale sobie Vouczer załatw. Obwód Kaliningradzki jest niedaleko. Nie obrażaj wszystkich forumowiczów (ja się nie uważam za *****a ani "bal***"). Nie myśl, że jesteś nie wiadomo kim. Sam IP nic ci nie da. Skąd adres weźmiesz? Od providera? Tylko z nakazu prokuratora mogą udostępnić. A jeżeli chcesz się włamać i otrzymać adres ze skrzynki internetowej, lub z książki telefonicznej to skąd wiesz że jest taki aktualnie. Ale ogólnie to zapraszam cię do bazy wojskowej. |
HelpMAN dobrze wiemy juz ze trzesiesz ziemia, ukl slonecznym i galaktyka :P:D wiemy takze ze zjadles wszystkie rozumy swiata wlaczajac te z czasow p.n.e.;) :D tylko prosze nieumieszczaj mnie na swojej "czarnej liscie" bo chce jeszcze troche pozyc na tym swiecie ;) :-D :-D :-D
|
Re: Nowi Na Forum ?? - !!! Ważne !!!
Cytat:
|
Cytat:
BGN! - czy mnie wzrok myli? Zmieniles -kropke- na -apostrof-? Coz za extrawagancja :-D Pozdrowiena Y. |
Cytat:
Poszukaj to znajdziesz. |
Cytat:
Zdecydowanie kazdy sie ciebie boi. :D :D :D I cos czuje, ze niedlugo bedziesz musial miec trzeciego nicka. Smutne ale prawdziwe. Lepiej skoncz te pyskowki. Wymysl nowy nick i ....sam wiesz o co mi chodzi. Po prostu tragedia. |
Cytat:
tak czytam i czytam i nie wiem skąd wziął się wątek radia !??:o |
Cytat:
przyznam sie , ze dotychczas nie sledzilem tej dyskusji. Mnie tam nie przeszkadza, ze ktos sie loguje pod dwoma nickami i mysle,ze nie musi sie z tego tlumaczyc tak jak ja, ze korzystam z dwoch IP. Jesli namawiali do dystrybucji pirackich plyt - to zabic i po klopocie. Ja bym proponowal, ze by Admini zalozyli nowy kanal pn. "pyskowki" i takie posty tam przenosili i niech sie kolodzy naparzaja. a teraz sporostowania: Nol - nie jestem juz zainteresowany twoim radiem w aucie - nie jestem juz generalem, dzieki pomyslaom Adminow postanowilem sie samozdegradowac i zamienic status na NUL, ale pewnie ktos by nas mylil to jest jak jest. - pewnie wojska bym nie wyslal. ale piraci korzystajacy z madrosci FORUM jako calosci do wykorzystywania tejze madrosci w celach komercyjnych faktycznie mnie wkurzaja - kolege dwojga nickowego - jesli bedzie cos krecil dosiegnie karzaca reka Miska ( tj.Bartek- jako zbior pryncypiow sam w sobie ) i nam maluczkim malo do tego a tak wogole to jestem a nastroju luz-bulsssszzzz czyli bardzo pokojowym |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:32. |