![]() |
rozmowy glosowe
kto zna jakis dobry program do rozmow glosowych przez neta. omojajacy firewalle. oprocz GG i tlenu
|
Re: rozmowy glosowe
Cytat:
|
CUseeME
Gorąco polecam do rozmów przez mikrofon (chociaż jakość połączenia nie najlepsza:( ) i dla posiadaczy kamer internetowych !!! Możliwośc tworzenia własnych pokoji itd....... P.S. Odradzam wchodzenie do pokoji o nazwie "Men Only" |
W GG jest możliwość rozmowy przez mikrofon
|
Sorki ale nie zauważyłem że nie może być gg
|
to nic co do tego gg ale chodzi mi o taki progsik ktory by omijal fire wlla a gg tak dobze tego nie robi jezeli ja jestem w jednej sieci to z gosciem z 2 nie moge pogadac i potrzebuje taki program ktory by to omijal
|
Cytat:
ALE DA RADE PRZEZ CUSEEME !!!!!! |
"body phone" ale co na to firewall to niewiem
|
Cytat:
|
oki wszystko zainstalowalem nawet sie zarejstrowalem na te kanaly swiatowe ale jak mam polaczyc sie z gosciem z innej sieci nie wchodzac na kanal swiatowy czy europe.Jak mam sie z nim polaczyc przez ta sluchaweczke co jest w prawym gornym rogu i w opcji GENERAL wpisac jego nick i dac manual dial czy przez te 2 opcje conference options bo tam widze ze trzeba jeszcze jakies haslo podac i id??. DJ_LukBoj wyjasnij mi to jak mozesz.
|
Szczerze powiedziawszy z tego co próbowałem to w taki sposób nie daje rady :'(
Radze utworzyć własny pokój i tam wpuszczać tylko swojch przyjaciół i sobie z nimi gadać itd......tak moim zdaniem jest najlepjej i bez problemu POZDRAWIAM |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:36. |