![]() |
heheheh moze zgloscie sie do miska z tym - taki artykul pod tytulem
"zanim zadasz glupie pytanie" :) a w pierwszej linijce tekstu takie cos "...przeczytaj ten artykul i znajdz madra odpowiedz" :D |
Cytat:
Jak nagrywasz z overburnem w Nero - wylacz kreatora:-D |
... te 5 przykazań Pedrosa należy wydrukowaś na głównej stronie CDRInfo.
|
Cytat:
Czasem się tam zaglądnie, czasem linka na forum poda... nie jest tak źle jak piszesz. Poza tym teraz nagry są szybkie, z ochroną zapisu, dyski szybkie, itd - więc i problemów z zapisem jest mniej. A ja już mówiłem, żeby FAQ i SZUKAJ świeciły jak neon - byłoby niektórym czasem łatwiej. PS. - na FAQ przydałby się może taki "Niezbędnik wypalacza" czyli co zrobić jak nie nagrywa się dobrze - i tam można by zamieścić: 1. Włącz dma, 2. zainstaluj via 4in1, 3. zainstaluj/przeinstaluj aspi, 4. zdefragmentuj twardego, 5. włącz overburning, etc. |
Cytat:
|
moze wyjasnie troche wiecej niz napisalem w faqu
plytki o pojemnosci 800 i 870 MB nie sa opisane w zadnej z ksiag ;) a tym samym nie sa oficjalnie uznane za typ nosnika dlatego tez wszelkie progsy do nagrywania widza te nosniki jako max 703 MB i zeby uzyc ich pelnej pojemnosci nalezy wlaczyc overburning a jak to zrobic to zagladnijcie do faqa bo troche sie napisalem tam a i tak nikt z tego nie korzysta :( |
Cytat:
bo czlowiek nie jest taki zeby paru plytek nie wypalil.ha ha |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/plyty90/plyty90.php3
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/overburning.php3 Poza tym jak koledzy wyzej podali poczytaj faq na stronie glownej, ustaw wszystko dokladnie jak tam pisze i bedzie dzialac. Acha w nero jeszcze musisz wylaczyc kreatora - wizarda. :) |
[tylko jka ten overbornig, w preference?? próbowałeminie ma wiekszej róznicy... ale mimo wszytko dzieki,
|
A probowales wlaczyc overburning ?? Faq to podstawa ;)
|
Poczytaj FAQ :)
|
kłopty z nagrywaniem 800 MB i wiekszych...
hm mam pewienperoblem, kupiłem sobei liteona 40 a dokąłdnie 40 125 S i cza cholere newyapla mi płyt wiecej niz 700 MB, wszytkie widzi jako 703 mb, nagrywam nero 5.5 9 1 4 i sam nie wiem, niby wszytko było bysuper gdyby.... gdyby nie te usterki, co powinienem zrobić,byczasem nie spiepryć sprzetu??? JEST ZA NOWY BY WYWALIĆ...? WYDAJE MI SIĘ,ZE NIE TYLKO JA mam z tym problem, , bede wdzieczny za prawdziwe i pomocne iformacjeco z tym problemem, bo np. filmy wieksze niz 702 Mb nie mieszczą mi się na zwykłe płytki, . A i jeszcze coś czy ztym rózowymiWerbatimami to prawda?? bo jesli tak, to były to jedyne płyty które szanowałem, pozdrawiam, oczekuje pomocy z tym nagrywaniem, cześć.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |