Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   program do edycji .jpg (https://forum.cdrinfo.pl/f5/program-edycji-jpg-12205/)

BD 04.11.2002 22:06

Re: Re: Re: program do edycji .jpg

Cytat:

Luke napisa***322;(a)

a teraz cytat z mojego posta: wazne zeby byl w shareware lub freeware:).

a to co niby jest z pain shop pro nie tak ?
dziala przez 30 dni i mozesz w nim robic co chcesz
wiec nie bardzo rozumiem o co ci biega... :)

wiec zanim chlapniesz zerknij na strone jaka ci podalem ... :)

Luke 04.11.2002 17:56

tam gdzie napisalem ze 'ma by w shareware lub freeware' to mial znalez sie najpierw cytat BD bo polecil mi paint shop pro a chyba freeware toto nie jest:). tak czy inaczej cytat mial byc ale jakos uciekl;). w kazdym badz razie sprawa jest juz zalatwiona, bo jak pisalem potrzebowalem uzy go tylko raz aby zmniejszyc obrazek ktory mozeie podziwiac po lewej:)

lopus 04.11.2002 17:26

Ilość załączników: 1
Cytat:

Luke napisa***322;(a)

Luke dobrze że sie rozumiemy,od początku-wejdz do -opcje -ustawienia -rozszerzenia i zaznacz co chcesz. A jeszcze wejdz na steone Irfana i sciagnij se all pluginy to bedzie ci takie pliki otwierał że zapomnisz o innych drogich progsach i nawet filmy ci obsłuzy.Zobaczysz ten program to skarb...

Luke 04.11.2002 17:17

Re: Re: program do edycji .jpg

Cytat:

BD napisa***322;(a)

Paint Shop Pro - www.jasc.com

bgn 03.11.2002 10:12

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
do forest:z windy widok>opcje folderow>typy plikow> szukasz te pliki ktore cie interesuja zeby sie otwieralo z Inrfana i robisz otwieraj za pomoca. A jeszcze pewnie idzie z programu ale nie wiem jak bo nie korzystam z IrfanView tylko ACDSee.A jako edytora mam Corel Photo-Paint 10.

\\Pozdro//

obejrzyj opcje infrana. lub XnView, znajdziesz okienko z formatem plikow ktore maja sie otwieac z tej aplikacji i juz. A jak sie machniesz - zmienisz tak samo

Kasprzak 03.11.2002 10:05

do forest:z windy widok>opcje folderow>typy plikow> szukasz te pliki ktore cie interesuja zeby sie otwieralo z Inrfana i robisz otwieraj za pomoca. A jeszcze pewnie idzie z programu ale nie wiem jak bo nie korzystam z IrfanView tylko ACDSee.A jako edytora mam Corel Photo-Paint 10.

\\Pozdro//

BD 03.11.2002 01:38

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)

PSP sux :) (bez urazy)

PHOTOSHOP / GIMB RULEZ :) ;)

hehehe ja mam inne zdanie
ale od tego jest deomkracja :)

forest 03.11.2002 00:19

Cytat:

lopus napisa***322;(a)

Polecam IrfanView-darmowy,po polsku

Witam,
przy okazji spytam jak ustawic ją jako domyślną przeglądarke plików gif jpeg, bmp, bo jak na razie wszystko chce mi się otwierac z ie:(((
F.

+++LeWaP+++ 02.11.2002 23:55

Cytat:

BD napisa***322;(a)

PSP sux :) (bez urazy)

PHOTOSHOP / GIMP RULEZ :) ;)

DJ_LukBoj 02.11.2002 23:10

Re: program do edycji .jpg

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
podajcie jakis. wazne zeby byl w shareware lub freeware, bo potrzebuje go do jednorazowego uzycia. po prostu chce wstawic sobie obrazke i potrzebuje go zmniejszyc.
Polecam XNVIEW dużo opcji do obróbki a przedewszystkim darmowy i po polsku

POZDRAWIAM

BD 02.11.2002 18:21

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
podajcie jakis. wazne zeby byl w shareware lub freeware, bo potrzebuje go do jednorazowego uzycia. po prostu chce wstawic sobie obrazke i potrzebuje go zmniejszyc.

Luke 02.11.2002 18:20

udalo sie:)

lopus 02.11.2002 18:00

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
Polecam IrfanView-darmowy,po polsku

Luke 02.11.2002 17:45

program do edycji .jpg

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42.