![]() |
Re: Re: Re: program do edycji .jpg
Cytat:
dziala przez 30 dni i mozesz w nim robic co chcesz wiec nie bardzo rozumiem o co ci biega... :) wiec zanim chlapniesz zerknij na strone jaka ci podalem ... :) |
tam gdzie napisalem ze 'ma by w shareware lub freeware' to mial znalez sie najpierw cytat BD bo polecil mi paint shop pro a chyba freeware toto nie jest:). tak czy inaczej cytat mial byc ale jakos uciekl;). w kazdym badz razie sprawa jest juz zalatwiona, bo jak pisalem potrzebowalem uzy go tylko raz aby zmniejszyc obrazek ktory mozeie podziwiac po lewej:)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Re: Re: program do edycji .jpg
Cytat:
|
Cytat:
obejrzyj opcje infrana. lub XnView, znajdziesz okienko z formatem plikow ktore maja sie otwieac z tej aplikacji i juz. A jak sie machniesz - zmienisz tak samo |
do forest:z windy widok>opcje folderow>typy plikow> szukasz te pliki ktore cie interesuja zeby sie otwieralo z Inrfana i robisz otwieraj za pomoca. A jeszcze pewnie idzie z programu ale nie wiem jak bo nie korzystam z IrfanView tylko ACDSee.A jako edytora mam Corel Photo-Paint 10.
\\Pozdro// |
Cytat:
ale od tego jest deomkracja :) |
Cytat:
przy okazji spytam jak ustawic ją jako domyślną przeglądarke plików gif jpeg, bmp, bo jak na razie wszystko chce mi się otwierac z ie:((( F. |
Cytat:
PHOTOSHOP / GIMP RULEZ :) ;) |
Re: program do edycji .jpg
Cytat:
POZDRAWIAM |
Cytat:
|
udalo sie:)
|
Cytat:
|
program do edycji .jpg
podajcie jakis. wazne zeby byl w shareware lub freeware, bo potrzebuje go do jednorazowego uzycia. po prostu chce wstawic sobie obrazke i potrzebuje go zmniejszyc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |