![]() |
Schizofrenia wśród userów
heh!
Szkoda że Majonez zamknął temat Helpmana i Priva - było duże pole do popisu wśród psychoanalityków, oraz badaczy szczególnych przypadków schizofreni. BTW: czy ktoś jush oglądał RED DRAGON?? - a mówią że tego typu filmy nie mają oparcia w rzeczywstości heh, heh 8) |
Heh...
Sam interesuję się psychoanalizą.... |
ja zamknalem ten watek ...
a czerwonego smoka ogladalem w piatek :) |
oooopssss. myślałem że majonez dokonał zamknięcia. Stokrotne sorki. Nie zmienia to faktu iż...... napotykam rzeczy niespotykane... wśród userów CDRinfo
|
Ja mam taka schizofrenie :-D Nie ufam nikomu, wszedzie chca niewinnych ludzi dreczyc. To jest problem calego mlodszego pokolenia, tyle w telewizji tej niesprawiedliwosci i wogole 8)
|
jak widze jeszcze jestem na tasmie ale popatrzcie kto tu jest kim kto zaczal kogo wyzywac a wszystko obrucilo sie przeciwko mnie!! ja nie rozumiem dlaczego sie do mnie przyczepili przeciez 2 konta to nie przestepstwo!! od wyzywania mnie zaczal <b> /||\aster </b> a to pozniej poszlo do przodu i teraz kazdy jest przeciwko mnie!!
siema |
Cytat:
poprostu olej sprawe - temat jest juz zakonczony ... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Teraz trzeba bardzo uważać, a ufać tylko tym, których się dobrze zna. Takie przyszły czasy i nic na to nie poradzimy. |
Cytat:
|
proponuje byscie sie dali sobie na luz
bo ja tak moge zamykac watki dosc dlugo ... PS myslalem, ze z tamtym watkiem temat zostal zakonczony ... |
ONI sa wsrod NAS ;) koniec tematu, topory zakopane, make love not war :):)
|
Trzeba uwazac na wszystko i wszystkich.
Jak to Druss wspomnial w jednym z topicow zamiat trzepac rynki, hale, stadiony itp to wpadna ci do domu i w sumie zwyklemu userowi z paroma crackami na dysku zabiora kompa.Tragedia. A po sieci krazy pelno tej holoty. Zreszta jak ktos na gadu mnie zaczepi i zadaje za duzo pytan typu a gdzie mieszkasz itp. A nie znam goscia tudziez gosciowy to narazie i papa.Takie virtualne znajomosci czasami nie sa zbyt korzystne. Zreszta nie awno byl artykul o kontrolowaniu p2p. A w tv ostatnio bylo jak ZUS chce miec nieograniczony dostep do inwigilacji. Tragedia. |
Cytat:
Bo jestem zdania, ze tamten watek zostal niepotrzebnie zamkniety. Nie zostalo wszystko dokladnie wyjasnione. A ten jakby juz troche omija tamte sprawy i nie widze wiekszego sensu aby go zamknac. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:41. |