Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Schizofrenia wśród userów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/schizofrenia-wsrod-userow-12225/)

MarioNet 03.11.2002 11:22

Schizofrenia wśród userów

heh!

Szkoda że Majonez zamknął temat Helpmana i Priva - było duże pole do popisu wśród psychoanalityków, oraz badaczy szczególnych przypadków schizofreni.

BTW: czy ktoś jush oglądał RED DRAGON?? - a mówią że tego typu filmy nie mają oparcia w rzeczywstości heh, heh

8)

Nol 03.11.2002 11:24

Heh...
Sam interesuję się psychoanalizą....

BD 03.11.2002 11:26

ja zamknalem ten watek ...
a czerwonego smoka ogladalem w piatek :)

MarioNet 03.11.2002 11:29

oooopssss. myślałem że majonez dokonał zamknięcia. Stokrotne sorki. Nie zmienia to faktu iż...... napotykam rzeczy niespotykane... wśród userów CDRinfo

Druss 03.11.2002 12:06

Ja mam taka schizofrenie :-D Nie ufam nikomu, wszedzie chca niewinnych ludzi dreczyc. To jest problem calego mlodszego pokolenia, tyle w telewizji tej niesprawiedliwosci i wogole 8)

HelpMAN 03.11.2002 13:02

jak widze jeszcze jestem na tasmie ale popatrzcie kto tu jest kim kto zaczal kogo wyzywac a wszystko obrucilo sie przeciwko mnie!! ja nie rozumiem dlaczego sie do mnie przyczepili przeciez 2 konta to nie przestepstwo!! od wyzywania mnie zaczal <b> /||\aster </b> a to pozniej poszlo do przodu i teraz kazdy jest przeciwko mnie!!

siema

BD 03.11.2002 13:17

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)
jak widze jeszcze jestem na tasmie ale popatrzcie kto tu jest kim kto zaczal kogo wyzywac a wszystko obrucilo sie przeciwko mnie!! ja nie rozumiem dlaczego sie do mnie przyczepili przeciez 2 konta to nie przestepstwo!! od wyzywania mnie zaczal <b> /||\aster </b> a to pozniej poszlo do przodu i teraz kazdy jest przeciwko mnie!!

siema

nie zaczynaj znowu ...
poprostu olej sprawe - temat jest juz zakonczony ...

Majonez 03.11.2002 13:18

Cytat:

MarioNet napisa***322;(a)
oooopssss. myślałem że majonez dokonał zamknięcia. Stokrotne sorki.
heh nie ma za co :)
Cytat:

Nie zmienia to faktu iż...... napotykam rzeczy niespotykane... wśród userów CDRinfo
to fakt cos sie atmosfera psuje :(

TOMMYx 03.11.2002 13:21

Cytat:

Druss napisa***322;(a)
Ja mam taka schizofrenie :-D Nie ufam nikomu, wszedzie chca niewinnych ludzi dreczyc. To jest problem calego mlodszego pokolenia, tyle w telewizji tej niesprawiedliwosci i wogole 8)
Dokładnie :)

Teraz trzeba bardzo uważać, a ufać tylko tym, których się dobrze zna.
Takie przyszły czasy i nic na to nie poradzimy.

HelpMAN 03.11.2002 13:24

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)

Dokładnie :)

Teraz trzeba bardzo uważać, a ufać tylko tym, których się dobrze zna.
Takie przyszły czasy i nic na to nie poradzimy.

stary ja proponuje "grabe" i nikt na kikogo nie najezdza?? ok??

BD 03.11.2002 13:31

proponuje byscie sie dali sobie na luz
bo ja tak moge zamykac watki dosc dlugo ...

PS
myslalem, ze z tamtym watkiem temat zostal zakonczony ...

Pawel_k 03.11.2002 13:38

ONI sa wsrod NAS ;) koniec tematu, topory zakopane, make love not war :):)

Weron 03.11.2002 13:40

Trzeba uwazac na wszystko i wszystkich.
Jak to Druss wspomnial w jednym z topicow zamiat trzepac rynki, hale, stadiony itp to wpadna ci do domu i w sumie zwyklemu userowi z paroma crackami na dysku zabiora kompa.Tragedia.
A po sieci krazy pelno tej holoty.
Zreszta jak ktos na gadu mnie zaczepi i zadaje za duzo pytan typu a gdzie mieszkasz itp. A nie znam goscia tudziez gosciowy to narazie i papa.Takie virtualne znajomosci czasami nie sa zbyt korzystne.
Zreszta nie awno byl artykul o kontrolowaniu p2p.
A w tv ostatnio bylo jak ZUS chce miec nieograniczony dostep do inwigilacji.
Tragedia.

Weron 03.11.2002 13:43

Cytat:

BD napisa***322;(a)
proponuje byscie sie dali sobie na luz
bo ja tak moge zamykac watki dosc dlugo ...

PS
myslalem, ze z tamtym watkiem temat zostal zakonczony ...

Bartek nie przesadzaj z tym zamykaniem.
Bo jestem zdania, ze tamten watek zostal niepotrzebnie zamkniety.
Nie zostalo wszystko dokladnie wyjasnione.
A ten jakby juz troche omija tamte sprawy i nie widze wiekszego sensu aby go zamknac.

Druss 03.11.2002 14:08

Cytat:

HelpMAN napisa***322;(a)

siema

Helpman to ty wyjechales pierwszy z propozycja handlu wiec zapomnij o jakiejkolwiek grabie, dla mnie probujesz sie poprostu wykupic, ja do ciebie juz nie mam zaufania poprostu.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:41.